320.000$ Ödül Havuzlu #HomeSweetHome Turnuvası Duyuruldu

320.000$ Ödül Havuzlu #HomeSweetHome Turnuvası Duyuruldu

via Relog Media

United Masters League’in sponsorlarından birisi olan espor istatistik şirketi GRID yeni projesi #HomeSweetHome’u 320.000$’lık ödül havuzuyla birlikte duyurdu.

GRID, son dönemde yaşanan COVID-19 salgını sebebiyle ertelenen turnuvaların boşluğunu doldurmak adına bu online turnuvayı düzenlerken önümüzdeki 2 ay boyunca tanesi 40.000$ ödüllü olmak üzere 8 turnuva düzenleyecek

Sırp organizasyon şirketi Relog Media tarafından düzenlenecek turnuva, 16 takımla beraber 8 birbirinden bağımsız turnuvadan oluşacak. Turnuvalar grup aşamaları için double-elimination, playofflar içinse single-elimination bracket olarak oynanacak.

North, GODSENT ve forZe katılımı kesinleşmiş ilk 3 ekip olurken öbür takımların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor. GRID aynı zamanda ESL ile bir çalışma yürüterek #HomeSweetHome fikstürünün Pro League ile çakışmamasını sağlayacak.

#HomeSweetHome oynanacağı her haftanın 6 günü boyunca salıdan pazara kadar sürecek. İlk turnuvanın 31 Mart – 5 Nisan tarhileri arasında gerçekleşeceği açıklanırken son turnuvanın ise 19-24 Mayıs tarhilerinde gerçekleşeceği açıklandı.

GRID bu 8 turnuvanın sonunda bütün turnuvaların kazananlarının katılacağı son bir final turnuvası düzenleyeceğini ve kazanana 320.000$’dan bağımsız büyük bir ödül verileceğini belirtti.

Söz Yazarı Jang Bum-Jun, Pantheon Karakteri İçin Şarkı Yazdı

Exit mobile version