60 Bin Dolar Ödül Havuzuna Sahip TikTok Cup Duyuruldu

60 Bin Dolar Ödül Havuzuna Sahip TikTok Cup Duyuruldu

Kuzey Amerika’nın en büyük kolejler arası espor ligi olan Collegiate StarLeague (CSL), kısa videolar paylaşılan sosyal medya platformu TikTok ile ortak bir espor etkinliği düzenleyeceklerini duyurdu. TikTok Cup adı verilen etkinlikte kolej öğrencileri, eğitim masraflarını karşılamak için 60 bin dolarlık ödül havuzunda, dört farklı oyunda birbirleri ile mücadele edecek.

9 Mayıs tarihinde başlayacak olan TikTok Cup dahilinde, Fortnite, League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive ve Rocket League oyunlarında gerçekleştirilecek olan mücadeleler sonucu ödüller sahibini bulacak. 60 bin dolarlık ödül havuzunun dört oyunun galibine eşit bir şekilde bölüneceği söyleniyor. Kayıtları açılmış olan turnuvaya katılmak isteyen oyuncular www.TheTikTokCup.com adresinden başvuru yapabilir. 

TikTok Cup yalnızca turnuvalara katılanlara değil, tüm öğrencilere yarışma fırsatı sunuyor. Oyun ile alakalı TikTok videolarını #TikTokCupContest etiketi ile paylaşan kolej öğrencileri, ufak tefek ödüller kazanma şansı yakalayacak. En komik, yaratıcı ve etkileyici oyun videolarını, ilgili etiketi ekleyerek yayınlayan oyuncular, 2 bin 500 dolar değerinde ödüller kazanma fırsatı yakalayacak. 

Turnuva TikTok Cup yayınlarından ve CSL’in resmi TikTok hesabından takip edilebilecek.

Exit mobile version