ABD Deniz Piyadeleri Geekletes İle Anlaştı

ABD Deniz Piyadeleri Geekletes İle Anlaştı

ABD Deniz Piyadeleri, öğrenciler için evde eğitimi teşvik etmek amacıyla eSpor platformu Geekletes ile bir araya geldi. Sonuç olarak Dallas-Fort Worth öğrencilerini bir araya getirerek evde öğrenmeyi teşvik etmek amaçlı bir canlı yayın etkinliğine ev sahipliği yapacak. Dünyanın dört bir yanındaki öğrenciler COVID-19 sebebiyle okuldan uzak kalırken bu yayın ve eğitimler aracılığı ile iyi bir teknoloji eğitimi alabilecekler.

“Geekletes Esports Masterclass” adı verilen yayın 28 Mart’ta canlı olarak yayınlanacak ve öğrencilerini eğitmek için bolca içeriğe sahip olacak. Bu yayında; önceden kaydedilmiş dersler, etkileşimli egzersizler ve teknoloji hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenler için bolca içeriği birleştirecek. Ek olarak, iki partner de bir grup genç öğrenciye eSpor ve STEM (Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik) alanında kariyer yapmaları için ilham vermeyi umuyor.

Geekletes’in resmi etkinlik sayfasında canlı yayınlarda birkaç özel konuk olacağı belirtiliyor. K104 ve Def Jam gibi endüstri lideri radyo kanalları “eSpor, müzik, siyaset ve birkaç küçük sürprizi” bir araya getirmek için yayında yer alacak. Ayrıca, eSpor ve yeni fikirleri Dallas-Fort Worth öğrencileri ve ötesine ulaştırmak ve tanıtmak için en iyi zaman olduğunu söylüyorlar.

Bu ABD ordusunun eSpor ve eğitime ilk dahil oluşu değil. Bu yılın başlarında ABD Deniz Piyadeleri, eSpor Arlington Stadyumu ile anlaştı. Bu anlaşma sayesinde sınıfın en iyi öğrencileri stadyumda bir saatlik oyun hakkına erişti. Bunu “Deniz Piyadeleri Akademik Mükemmellik Programı” olarak adlandırdılar ve 17 Ocak’tan 17 Nisan’a kadar devam edecek.

Geekletes Hakkında

Geekletes tutkulu öğrenciler arasında eğitimi ve rekabeti teşvik eden bir eSpor platformudur. İçerik oluşturma, koçluk, üretim, halkla ilişkiler ve daha fazlası için kariyer fırsatları sağlarlar. Ayrıca, profesyonel eSpor oyuncusu olmak isteyenler için birkaç eSpor toplanma alanlarına sahipler.

Exit mobile version