Acend, VCT EMEA LCQ Öncesi Kadrosuna L1NK’i Kattı

EMEA bölgesinde başarılı Türk oyunculardan Mehmet “cNed” Yağız İpek’in kadrosunda bulunduğu Acend, yakın zamanda oynanacak olan Valorant Champions Tour EMEA Last Chance Qualifier öncesinde kadroda değişikliğe gitti. Bir ay kadar önce yedeğe çekilen zeek’in yerine Team Liquid’de yedekte bulunan L1NK kadroya dahil edildi.

İki takımın da zorlu bir süreçten geçtiğini göz önünde bulundurursak Last Chance Qualifier sürecinde sürpriz çıkışlar görmemiz imkansız değil. Acend henüz iki ay önce kadroda sıkı bir değişikliğe giderek vakk ve MONSTEERR’ı beşliye dahil etmişti. Team Liquid ise yakın zamanda EMEA Stage 2 Challengers grup aşamasında L1NK’in yerine Dreamas ile yola devam etse de elenmekten kurtulamadı. L1NK’in ve Dreamas’ın takımdan ayrılmalarıyla birlikte ekibin geleceği şimdilik belirsiz. ScreaM ve Nivera ikilisinin sıkı performanslarına rağmen Team Liquid önümüzdeki EMEA Last Chance Qualifier etkinliğinde bekleneni veremeyebilir.

Bu soruların cevaplarını 7 Ağustos’ta başlaması beklenen önemli mücadelede tek tek göreceğiz. İki takım da Valorant Champions bileti için kıran kırana geçecek olan maçlara hazırlanacakları son haftaya girdiler. Biz izleyiciler için de artık çok az bir süre kaldı ve heyecan her geçen gün giderek artıyor.

Exit mobile version