Acer, Oyuncu Monitörü Portföyünü 6 Yeni Predator ve Nitro Modeliyle Genişletti

Acer, Oyuncu Monitörü Portföyünü 6 Yeni Predator ve Nitro Modeliyle Genişletti

Acer, ödüllü oyuncu monitörü portföyünü güçlü modellerle genişletti. Yeni monitörler, en üstün teknolojiyi talep eden profesyonel oyunculardan eğlenmek için oyun oynayanlara kadar uzanan geniş bir kitleye hitap ediyor. Acer ayrıca, TÜV Rheinland Eyesafe sertifikasına sahip oyuncu monitörlerini piyasaya çıkaran ilk marka oldu. Bu sertifikaya sahip modeller mavi ışığı filtrelerken net ve canlı renkleri koruyabiliyor.

“Kullanıcılara akıcı performans ve ergonomi sunmak için en yeni oyuncu monitörlerimizde en son teknolojilerden yararlanıyoruz” diyen Acer Inc. Dijital Ekran İş Birimi Başkanı Victor Chien, sözlerine şöyle devam etti: “En güçlüyü talep eden oyuncuların yanı sıra yalnızca eğlenmek isteyen kullanıcılara kadar geniş bir kitleye hitap edecek şekilde tasarlanan yeni Predator ve Nitro serisi modellerimiz, oyuncu monitörü almak isteyen herkese uyacak tasarım ve boyut seçenekleriyle geliyor.”

Oyun Tutkunları ve Profesyoneller İçin Predator XB3 Serisi

Yeni Predator XB3 serisi, yüksek yenileme hızına ve VESA DisplayHDR™ sertifikasına sahip FHD (1920×1080) veya QHD (2560 x 1440) monitörlerden oluşuyor. Bu temel özellikleri paylaşan modeller, ardından farklı kriterlere ayrılıyor. XB273U NV modeli Eyesafe® sertifikasıyla gözleri koruyor. XB253Q GW 280 Hz yenileme hızına (hız aşırtılabilir) ve 0,5 ms (griden griye) tepki süresine sahip. XB323U GX ise %99 Adobe® RGB kapsama oranıyla olağanüstü renk doğruluğu sunuyor.

Predator XB273U NV: Gözleri Yormaz

XB3 VisionCare serisinin bir parçası olan Predator XB273U NV, oyunculara olabildiğince rahat bir oyun deneyimi sunmak için tasarlandı. Eyesafe® sertifikasına sahip ilk oyuncu monitörleri2 arasında yer alan Predator XB273U NV, mavi ışığı filtrelerken net ve canlı renkleri korumak için yüksek enerjili dalga boylarını kontrol ediyor. LightSense, Adaptive Light, ColorSense ve ProxiSense gibi teknolojileri içeren Acer VisionCare 4.0 ise ortam ışığını ölçerek monitörün parlaklığını ve renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlıyor. Böylece göz yorgunluğunun azalmasına yardımcı oluyor.

Monitörün kristal netliğindeki 27 inç QHD (2560 x 1440) Agile-Splendor IPS ekranı, geniş izleme açılarına, 1 ms hızlı tepki süresine ve hız aşırtma ile 170 Hz’e ulaşan yenileme hızına sahip. DCI-P3 renk gamının %95’ini kapsayan monitör, Delta E < 1 oranıyla son derece gerçekçi görüntüler oluşturuyor. VESA DisplayHDR™ 400 sertifikalı XB273U NV, gerçek 8-bit görüntü kalitesi sunmasının yanı sıra, ekrandaki görüntüye göre parlaklığı ayarlayarak karanlık bölgelerin daha koyu olmasını sağlıyor.

Ürünün etkileyici görünümüne katkı yapan RGB LightSense özelliği, ekranın renklerini müziğe, içeriğe ve e-spor turnuvalarına uyumlu hale getiriyor. Yerleşik TX vericisi, aydınlatma renklerini ve ritmini ağdaki diğer monitörlerle eşleştirerek çok daha çarpıcı bir etki yaratıyor. Ergonomik stant, kullanıcıların monitörün açısını, eğimini ve yüksekliğini ayarlayarak kendileri için en doğru pozisyonu bulmalarını sağlıyor.

Predator XB253Q GW – Akıcı Oyun Deneyimi İçin Yüksek Kare Hızı

Predator XB253Q GW’nin NVIDIA® G-SYNC® uyumlu özellikli 24,5 inç FHD (1920×1080) IPS paneli, hız aşırtmayla inanılmaz bir şekilde 280 Hz yenileme hızına (hız aşırtılabilir) ulaşabiliyor. 0,5 ms’ye (griden griye) kadar tepki süresi sayesinde en hızlı aksiyon sahnelerinin üstesinden gelebilen model, hassasiyetin büyük önem taşıdığı FPS ve yarış oyunları için ideal bir çözüm sunuyor. Dokuz farklı özel efekte sahip entegre RGB LightSense özelliği, RGB aydınlatmayı müziğin, oyunların ve daha fazlasının temposuna göre ayarlıyor. Ergonomik bir tasarıma sahip olan monitörü yükseltmek, eğmek, dik ve yana doğru çevirmek mümkün.

Predator XB323U GX – Canlı ve Etkileyici Görüntüler

NVIDIA® G-SYNC® uyumlu teknolojisine Predator XB323U GX, 32 inç QHD (2560×1440) paneli, 270 Hz yenileme hızı (hız aşırtılabilir) ve 0,5 ms’ye (griden griye) kadar tepki süresiyle hızlı oyunlarda hareket bulanıklığını önemli ölçüde azaltarak akıcı bir deneyim sunuyor. %99 Adobe® RGB kapsama oranı sayesinde, kendi oyun videolarını çekmek isteyen oyuncular için mükemmel bir tercih olan XB323U GX, VESA DisplayHDR™ 600 sertifikasına da sahip. Bu sertifika, monitörün 8-bit görüntü işleme ve yerel parlaklık azaltma özelliklerine sahip olduğunu gösteriyor. Ürün ekrandaki görüntüye göre otomatik ayar yaparak daha derin siyahlar ve etkileyici parlaklık sunuyor. Uzun oyun maratonları sırasında rahatlık sunmak için Predator XB323U GX’te yükseklik ve eğim ayarı ile dik ve yana doğru çevirme imkanı bulunuyor.

Kavis Deneyimini Yaşamak İsteyen Oyuncular İçin Predator X34 GS

Predator X34 GS oyuncuların görüş alanını devasa 34 inç kavisli UWQHD (3440 x 1440) ekran ile genişletiyor. Agile-Splendor IPS panel geniş izleme açılarından bile net görüntüler sunuyor. NVIDIA® G-SYNC® uyumlu teknolojisi, 180 Hz’e kadar (hız aşırtılabilir) yenileme hızı ve yüksek hızlı 0,5 ms (griden griye) tepki süresiyle hareketli görüntüleri akıcı bir şekilde yansıtıyor. VESA DisplayHDR™ 400 sertifikalı ürün en ince ayrıntıları aydınlatarak çok daha net görüntüler oluşturuyor. Böylece önemli hedefler veya detaylar gözden kaçmıyor. DCI-P3 renk gamının %98’ini kapsayan monitör görüntülere canlı renklerle hayat veriyor. Çok yönlü stant farklı kullanım olanakları sunuyor. Kullanıcılar monitörü yükseltme, eğme ve yana çevirme olanağına sahip. İki adet entegre 7 Watt hoparlör ise harici hoparlör ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

Nitro Serisi Monitörler: Oyun Dünyasına Adım Atın

İki yeni 27 inç Nitro serisi modeli Acer Nitro XV272U KV ve Nitro XV272 LV, cihazlarından en iyi şekilde yararlanmak isteyen oyunseverler için ideal. Her ikisi de Eyesafe® sertifikalı olan modeller göz yorgunluğunu azaltıp rahat bir kullanım sunuyor. Ergonomik stantlar, kullanıcıların yükseklik ve eğim ayarı yaparak ve monitörü dik ve yana doğru çevirerek kendileri için en uygun açıyı belirlemesine imkan veriyor.

Acer Nitro XV272U KV, Delta E < 1 değeri %95 DCI-P3 kapsama oranıyla son derece net bir QHD (2560×1440) oyun deneyimi oluşturuyor. 170 Hz’e ulaşan (hız aşırtmayla) yenileme hızı ve 1 ms (griden griye) tepki süresiyle hızlı ve akıcı performans sunan modelin Agile-Splendor IPS paneli geniş izleme açıları sunuyor. Harika bir görünüme sahip olan bu monitör LightSense, ColorSense ve ProxiSense teknolojileriyle, ayarları ortam aydınlatmasına göre otomatik değiştirerek kullanıcılara çok daha rahat bir deneyim sağlıyor.

FHD (1920×1080) Agile-Splendor IPS panele sahip Nitro XV272 LV, 165 Hz’e ulaşan (hız aşırtmayla) yenileme hızıyla, yoğun aksiyon sahnelerinde bile akıcı görüntüler oluşturuyor. %90 DCI-P3 renk kapsama oranı ve Delta E < 1 değeriyle kullanıcılar sanal dünyalara adım atmaları için ihtiyaç duydukları tüm teknolojiye sahip oluyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Predator XB273U NV, Ocak 2021’de EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 549 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Predator XB253Q GW, Ocak 2021’de EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 449 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Predator XB323U GX, Aralık ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 999 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Predator X34 GS, Aralık ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1.099 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Nitro XV272U KV, Aralık ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 469 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Nitro XV272 LV, Aralık ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 319 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Exit mobile version