adreN, PGL Major Stockholm’da yer almayacak

Liquid’in oyuncularından Eric “adreN” Hoag, çocuğunun doğumunun yaklaşması sebebiyle PGL Major Stockholm’da yer almayacağını duyurdu. adreN’İn yerine takımın menajeri Steve “jokasteve” Perino geçecek.

Major karşılaşmaları öncesinde adreN’in takımda yer almayacağı haberi Liquid taraftarları için büyük bir şok etkisi yarattı. “Oğlumun yaklaşmakta olan doğumu sebebiyle Major’da yer almayacağım. İki senenin ardından heyecanlı kalabalıkla gerçekleşecek ilk Major turnuvası ve bunu kaçıracak olduğum için üzgünüm. Ama eşimi böyle bir zamanda asla yalnız bırakmam.”

Geçmişte takımın koçluğunu da üstlenen ve şu anda Liquid’in menajeri olan jokasteve ise adreN’in boşluğunu dolduracak isim oldu. Her ne kadar aynı taktiksel arka plana ve oyun bilgisine sahip olmasa da jokasteve, takımla birlikte hareket edebilme yeteneğine sahip ve takımın stratejilerine hâkim.

North American Regional Major Rankings’de elde ettikleri ikincilikle PGL Major Stockholm’a katılmaya hak kazanan Liquid, 30 Ekim’de sahneye çıkacak.

Liquid, PGL Major Stockholm’a aşağıdaki kadroyla katılacak:

Exit mobile version