Aim Lab, Valorant Champions Tour Resmi Antrenman Partneri Oldu

Bugün, Riot Games ve Aim Lab arasındaki ortaklık oldukça kritik bir adımla ilerledi. Valorant Champions Tour etkinliğinin resmi antrenman partneri olarak Aim Lab artık etkinlikteki yerini alacak. Firma, özellikle Valorant hayranları için üretilmesi beklenen yeni bir dizi yazılım ve ürünün de müjdesini verdi. Valorant Esports Küresel Strateji Başkanı Kasra Jafroodi, bu ortaklık hakkında oldukça büyük beklentileri olduğunu ifade etti. Aim Lab’in Valorant oyuncularına bir profesyonel oyuncunun içinde bulunduğu durumların simülasyonuna benzer içerikler sağlayarak tüm dünyadan oyunculara oldukça zengin bir ürün sunacağını belirten Jafroodi, böylelikle rekabetçi FPS dünyasında bazı yeniliklerin de sinyallerini verdi.

Aim Lab, oyunculara 2021 Valorant Champions Tour etkinliğinin ardından maçlarda karşılaşılan en epik anların simülasyonlarını sunarak onların bu durumlarda nasıl reaksiyon verdiklerini izleyecek ve oyunculara kolay anlaşılabilir geri bildirimler sağlayacak. Bu oldukça parlak bir fikir olarak göze çarpıyor. Ayrıca bu yeni içeriğin Riot Games tarafından bestelenen “Die For You” adlı marşın üzerine yapılmış bir ritim oyunuyla beraber sunulacağı da gelen bilgiler arasında. Bu modda oyuncular mekanik yeteneklerini eğlenceli bir şekilde geliştirebilecekler.

Aim Lab kurucu ve CEO’su Dr. Wayne Mackey de bu ortaklıkla ve yeni içeriklerle birlikte Valorant oyuncularına özellikle rekabetçi tabanda oldukça ince işlenmiş ve faydalı olması amaçlanan araçlar sunma konusunda kararlı ve heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Exit mobile version