Aim Lab, Yeni Mobil Uygulamasını Duyurdu

Statespace tarafından geliştirilen bir FPS eğitim aracı olan Aim Lab, hem Android hem de iOS cihazlar için bir mobil uygulama geliştirdiklerini duyurdu. Mobil esporun artan popülaritesi üzerine inşa edilen Aim Lab’ın yeni uygulaması, kullanıcılarının eğitim senaryolarına geçmeden önce CoD Mobile, Apex Legends Mobile, Free Fire ve PUBG Mobile için ön ayarlar oluşturmasına olanak tanıyor.

Aim Lab, oyuncuların birçok egzersizle nişan alma kabiliyetlerini geliştirmelerini sağlayan bir uygulama. Hem PC sürümü hem de mobil uygulama, oyuncuların oyun mekanikleri üzerindeki hakimiyetlerini geliştirmeleri için farklı silahlarla pratik yaptıkları çeşitli FPS temalı senaryolardan oluşuyor. Uygulama ilk olarak 2018’in sonlarında PC için piyasaya sürülmüştü.

Son 12 ay, Aim Lab’ın markasını oldukça önemli ölçüde geliştirdiği bir süreç oldu. Firma, hem Call of Duty League hem de VALORANT Champions Tour ile ve ayrıca Rainbow Six Siege için Ubisoft ile önemli ortaklıklar kurdu. Buna ek olarak Statespace, geçtiğimiz aylarda bir yatırım aldı ve Riot Games de şirkette azınlık hissesini aldığını duyurdu. Bu duyuru sırasında Aim Lab, League of Legends’a güçlü bir vurgu yapmasıyla birlikte eğitim araçlarının sonunda sadece FPS’ye değil diğer oyun türlerine de dahil olacağını belirtti.

Aim Lab Mobile’ın haberi, en büyük rakibi 3D Aim Trainer’ın donanım markası SteelSeries tarafından satın alınmasından birkaç gün sonra geldi. Eğitim araçları için kesinlikle önemli bir pazar var ve Statespace, görünüşe göre mobil esporun tüm dünyada sahip olduğu ivmeyi kullanıcı tabanını büyütmek üzere kullanıyor.

Exit mobile version