Apex Legends Topluluğu, Sezon 6’daki Değişikliklerden Memnun Değil

Apex Legends Topluluğu, Sezon 6'daki Değişikliklerden Memnun Değil

Meta, Apex Legends Sezon 6’da gelişmeye devam ettikçe, oyunda yapılan en son değişiklikler nedeniyle, EVO shield sisteminin işçiliği ve düzeltmesi de dahil olmak üzere oyuncular yeni oynanışı önceki sezonlardan daha kötü buldular.

Apex’in içerik üreticileri, oyunun 2019’un başında geri düştüğünde Apex Legends’i benzersiz kılan şeyden uzaklaştığını hissettikleri için endişelerini dile getirdiler.

TSM’in oyuncusu ImperialHal, Sezon 6’nın metası için sadece “çöp” dedi, çünkü iyi ve kötü oyuncular arasındaki boşluğun muazzam bir şekilde azaldığına inanıyor.

“Sezon 6 izlenimleri silah metası tamamen çöp, bütün silahlar recoilsiz çok yüksek hasarlı. Burst silahları bufflamak mı? Skill gap artık yok bile.

Kalkanlar daha az güçlü ve daha fazla DPS yeteneğine sahip olan silahlar ile TTK*’nın hızlanması, Apex Legends’in türdeki diğer oyunlara nazaran çatışma olanağı sağlayan ilginç bir bölümünü yok ediyor.” NRG’den Lulu bu endişeyi Twitter hesabında dile getirdi.

*TTK = time-to-kill, rakibin ateş altındayken ölmesine kadar geçen süre

6.sezonun artıları ve eksileri listesini yazarken. “Öfkemi bir kenara bırakarak, buraya Apex Sezon 6 hakkındaki düşüncelerimi yazdım. Bazılarınıza, bu oyun için bir tutkum ve sevgim olmasaydı, işler kötü olduğunda istifa edeceğimi hatırlatayım.” diye devam etti.

Respawn, Apex Legends Sezon 6’daki denge değişikliklerine yanıt veriyor

Bir topluluk üyesi, TTK, yeni Volt SMG, Devotion ve Rampart’ın en büyük övgüsü Sheila ile ilgili kapsamlı bir bilgi listesini paylaştıktan sonra , bir geliştirici Apex Legends hayran kitlesi tarafından yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Respawn’ın tasarımcısı David Bocek, Titanfall 2 hayranlarının en sevdiği silah olan Volt SMG hakkında özel olarak konuştu: “R99 ve Prowler’dan daha yavaş ve R301 ile aynı seviyede. Volt, <100 kalkan hedeflerini AR’lerden daha hızlı öldürür ve diğer SMG’lere yakındır, ancak 200 sağlık için 1.0s TTK, bir SMG için yalnızca makul bir TTK’dır. Hâlâ veri topluyoruz ve her türden kaynaktan gelen geri bildirimlere bakıyoruz. Beceri seviyelerini, ancak gerekirse hızlı bir şekilde düzelteceğiz! ”

Devotion SMG, Sezon 6 başladıktan üç gün sonra hafif bir nerf aldığı için geliştiriciler aktif olarak oyuncu deneyimini geliştirmeye çalışıyor gibi görünüyor.

Exit mobile version