Arif “Next1” Keskin COVID-19 Sebebiyle Hayatını Kaybetti

23 Mayıs 2021 tarihinde Almanya’nın Rainbow Six Siege topluluğundan üzücü bir haber geldi. Bir süredir COVID-19 ile mücadele etmekte olan başarılı oyuncu Arif “Next1” Keskin, hastalık sebebiyle hayatını kaybetti. 24 yaşındaki oyuncunun vefatı, camiada büyük üzüntü yarattı.

Özellikle son dönemde formasını giydiği Chaos EC’de forma giyen genç oyuncu, Eylül 2020’de katıldığı kulüpten Ocak 2021 sonunda ayrılmıştı. Sonraki aylarda yayıncı ve serbest oyuncu olarak Rainbow Six Siege kariyerini sürdüren Arif “Next1” Keskin, bu dönemde COVID-19’a yakalandı. Nisan 2021’de attığı bazı tweetler ile sağlık durumu hakkında olumlu bilgiler paylaşan oyuncu oldukça uzun bir süre COVID-19 ile mücadele etti. 23 Mayıs 2021 tarihinde vefat etmesinin ardından özellikle Almanya’daki Rainbow Six Siege topluluklarından hatırası için paylaşımlar yapıldı.

Chaos EC kulübü, attıkları tweetteEski oyuncumuz Next1’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Harika bir insandı ve onu Chaos arması altında görmek bizim için bir onurdu. Dualarımız ailesiyle.” diyerek oyuncunun vefatını duyurdular.

Eski bir G2 Esports analisti olan Kevin “Sua” Stahnke de olaydan ötürü yaşadığı üzüntüyü “Bu sabah çok sevdiğim bir arkadaşım COVID-19 ile olan mücadelesini kaybetti. Kelimeler kifayetsiz kalmış durumda ve hissettiklerimi ifade edemiyorum. Yapmak istediğimiz, planladığımız çok şey vardı. Ama artık yoksun. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin.” sözleriyle Twitter’da paylaştı.

Başarılı oyuncunun ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Exit mobile version