ARKO MEN Protality Sezon 2 Final Aşaması İçin Geri Sayıyor

ARKO MEN Protality Sezon 2

Haziran 2021’in ikinci yarısında başlayan ve Temmuz 2021 sonuna kadar devam edecek olan ARKO MEN Protality Season 2 artık Final Aşaması için geri sayıyor. Etkinlikte oldukça ciddi bir ödül havuzu olarak 60.000TL nakit ödülün yanı sıra kazanan takım için PUBG Continental Series 5 (PCS5) Bölgesel Elemeleri bileti bulunuyor.

Türk PUBG sahnesinin gelişimi adına ARKO MEN’in ana sponsor olduğu, Hi2Games, Logitech G, WD Black ve Yemeksepeti’nin de destekleriyle katkı sağladığı ARKO MEN Protality Sezon 2 oyuncular için masaya daha fazla rekabet getirirken izleyiciler için ekranlarda daha fazla aksiyon sunuyor.

2019’dan bu yana eSports360 ve WeSportsMedia’nın oyun ve espor projelerinde yeni bir zirve noktası olan ARKO MEN Protality Sezon 2, şimdiye kadar başarmak ve bir üst kademeye çıkmak için tüm olasılıkları aşan, bölgedeki en yetenekli takımlardan bazılarını bir araya getiriyor.

Grup Aşaması takımları 6 farklı günde toplam 20 maç boyunca mücadele ettiler. Şimdi ise sırada 60.000 TL nakit ödül havuzu, bir Avrupa bileti ve oynanacak 20 final maçı var. 8’i Davetli, 8’i Grup Aşamasından gelen takımlar, aşağıda belirlenen 4 maç gününde, her gün 5’er maç oynayacaklar.

Final Aşaması’nda mücadele edecek olan takımlar:

Maç Günleri:

Final Aşaması’ndaki 16 takımdan sadece 1 tanesi Türkiye’nin en iyisi olarak ödül havuzunun aslan payını ve PUBG’nin Avrupa serisi PCS5 bölgesel elemelerine katılım hakkını cebine koyacak.

Final Aşaması maçları Buğrahan “Wreckage” Şevke, Timur “Timurlengx” Günay, Mustafa “Fanius” Gültekin, Utku “Utimikk” Taşyürek, Fatih “Kahia” Kahya ve Özgür “Root” Alagül’ün sunumları ile https://twitch.tv/pubg_battlegroundstr adresinden canlı olarak takip edilebilecek.

ARKO MEN Protality Sezon 2 hakkında daha fazla bilgi almak isteyen oyuncular, protality.gg web sitesinden ya da twitter.com/protalitygg adresinden gelişmeleri takip edebilirler.

Exit mobile version