Astralis, 2020 Biterken Hayranlarına Bir Sürpriz Daha Yaptı

Astralis ismi artık esporla azıcık bile olsa ilgisi olan herkesin mutlaka aşina olduğu bir marka haline geldi. İmza attıkları büyük başarılarla espor sahnesine adını altın harflerle yazdıran Danimarka takımı, yalnızca espor alanında aktif değil. Hayranlarıyla birçok alanda bağ kurmayı hedefleyen organizasyonun en kuvvetli kollarından biri de düzenli olarak piyasaya sürdükleri özel giysi ve aksesuarlar. Uzun zamandır gayet dikkat çekici ve başarılı tekstil ürünleri ile hayranlarını yalnız bırakmayan Astralis, geleneği yeni yıl öncesinde de bozmadı.

Kaynak: invenglobal.com

Çeşitli markalarla duyurdukları ortaklıkların yanı sıra giyim ve aksesuar ürünleri ile hayranlarını mutlu eden organizasyon, bu seriye bir ekleme daha yapıyor. Önümüzdeki yıla iddialı gireceklerinin sinyallerini veren Astralis ekibinin piyasaya sürdüğü ürünler ise hiç fena görünmüyor. Çoğu takımın tercih ettiği parlak, keskin ve dikkat çekici tasarımların aksine tamamıyla minimal bir hava yakalayan seri ile karşı karşıyayız.

Yakın zamanda Astralis resmi sitesinde duyurulan bu seride şapkalar, parlak renkli ve baskılı tişörtler, yansıtıcı parlak materyalle yapılmış giysiler, aksesuarlar ve çantalar mevcut. Tahmin edebileceğiniz üzere ağırlıklı renklerin siyah ve kırmızı olduğu bu ürünlerde çoğunlukla sportif bir hava hakim. Yer yer askeri tarz dokunuşlarının da dikkat çektiği ürünler alışılmışın dışında ancak kesinlikle hoş görünüyorlar. Benzer renkleri paylaşan 100 Thieves’in ürünlerine ister istemez benzerlik gösteren seri, minimal tarzla birlikte dikkat çekicilikten ödün vermiyor.

Yumuşak hatlarıyla muadillerinin ötesine geçmeyi başaran seri, yakın zamanda Garmin ile duyurdukları akıllı saatlerle birlikte güzel bir set oluşturacak gibi. Pandemi bittikten sonra tekrar görmeyi hayli özlediğimiz offline turnuvalarda Astralis hayranlarının jilet gibi geri döndüğünü görmek sanıyoruz ki sürpriz olmayacak. Halihazırda satışa sunulmuş olan bu ürünleri, Astralis resmi ürün satış sayfasından temin edebilirsiniz.

Exit mobile version