Astralis, Esportal İle Olan Ortaklığını Uzattı

Danimarkalı espor kulübü Astralis, CSGO kadrolarının yeniden yapılanmasından bu yana bir süredir sessiz bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu esnada sektörde de etkinliğini sürdüren kulüp, geçtiğimiz saatlerde rekabetçi oyun platformu Esportal ile olan ortaklıklarını uzattıklarını duyurdu.

Bu ortaklığın yenilenmesiyle birlikte sosyal medya ve YouTube gibi platformlarda yeni içeriklerin üretileceğini doğrulayan Astralis, aynı zamanda bir dizi uygulamayı da faaliyetlerine ekleyecek.

Bu ortaklık ilk olarak Haziran 2021 ayında başlamış ve organizasyonun bu platformda bir dizi turnuvaya ev sahipliği yapması ile temellenmişti. Astralis’e göre, topluluk bu turnuvalara olumlu dönüşlerde bulundu ve ortaklık özellikle bu eforların arttırılarak sürdürülmesi hususunda yenilendi. Ortaklığın ilk dokuz ayı boyunca Astralis CSGO oyuncuları ve sunucuları, Esportal tarafından yürütülen sunucularda kuzey ülkelerinden oyuncularla oyunlar oynadılar. Şu aşamada ise Astralis, kulübün Kopenhag’daki yeni merkezi Astralis Nexus’ta bir dizi aylık ve çeyreklik turnuva organize etmeyi amaçlıyor. Ayrıca izleme partileri, tanışma günleri ve diğer uygulamalar da sırada.

Son olarak Astralis bu işbirliği dahilinde reklam ve tanıtım uygulamalarının da bulunduğunu belirtti.

Exit mobile version