Astralis, Kaptan gla1ve İle 3 Yıllık Anlaşma İmzaladı

Lukas “gla1ve” Rossander, takımı Astralis ile üç yıl daha sürecek bir anlaşma imzaladı. Bu haberle birlikte takımın beyni konumundaki oyuncunun geleceğine dair süren spekülasyonlar da sonlanmış oldu. Eski kontratının yıl sonunda biteceği bilinen başarılı oyuncu, eğer bu anlaşma imzalanmasaydı 1 Ocak tarihinden itibaren yeni tekliflere açık olacaktı.

Rossander, yeni bir organizasyonla kontrat imzalama konusuna halihazırda soğuk baktığını söyledi. Astralis’i evi gibi benimsediğini belirten oyuncu, bu bağlamda bulunduğu yerden bir hayli mutlu görünüyor. Organizasyondaki herkesin mükemmeliyet ve başarı için çalıştığını dile getiren Rossander, burada kariyerini yükseliş ile sürdürebileceğinden emin. Takımdaki yetkililerle de geleceği hakkında rahatlıkla konuşabildiğini ve ihtimalleri değerlendirmede kendisine her zaman yardımcı olduklarını belirten kaptan, Astralis’in bu kararlılıkla Counter-Strike sahnesinde uzun yıllar etkili rol oynayacağını belirtti.

Astralis’in üç oyuncusunun daha kontratları yıl sonunda bitecek. Bu oyuncular Magisk, dupreeh ve Xyp9x. Ayrıca uzun yıllardır koç görevinde bulunan Danny “zonic” Sorensen de bu yıl sonunda kontratı bittikten sonra takımdan ayrılacağını açıkladı. Bu rol için Heroic’teki geleceği belirsizliğini koruyan Nicolai “HUNDEN” Petersen düşünülüyor.

Exit mobile version