Astralis, Staehr ve B0RUP İkilisini Kadroya Aldı

Astralis, bugün gelen haberle Victor “⁠Staehr⁠” Staehr’in kadroya eklendiğini duyururken bunun ardından eski Heroic, MAD Lions ve Copenhagen Flames oyuncusu Johannes “⁠b0RUP” Borup⁠’ın imzalanmasıyla herkesi adeta ters ayakta yakaladı. Staehr’in Astralis kadrosuna eklenmesi, daha önce bildirildiği gibi gla1ve‘in yedek kulübesine alınacağı ve Danimarkalı organizasyonun şimdilik yedek kulübesinde oturacak olan usta IGL için yeni bir takım bulmaya çalışacağı anlamına geliyor.

Astralis, yıldız AWP oyuncusu Nicolai “⁠device⁠” Reedtz’in “son beş yılda Danimarka’nın en iyi yeteneklerinden biri” olarak adlandırdığı 18 yaşındaki Staehr’ın bir süredir peşindeydi. Sprout’tan oyuncuyu aldıktan sonra nihayet bu takibi bir anlaşmayla sonlandırmayı başardılar. Staehr, gla1ve’in ilk beşteki yerini alacak ve bu durum IGL görevinin Benjamin “⁠blameF⁠” Bremer’e kaymasına neden olacak. b0RUP ise Astralis Talent’e geri dönecek olan Alexander “⁠Altekz⁠” Givskov’un yerini alacak. Buna karşılık, akademi takımına geri dönen genç oyuncu Altekz, Astralis’in efsane isimlerinden Xyp9x‘in nihayet yedek kulübesine geçmesi için bir imkan yaratacak.

Astralis’in kadro değişiklikleri, sportif direktör Kasper Hvidt ve baş analist Nicolai “⁠HUNDEN⁠” Petersen’in takım hedeflerini karşılamayan dengesiz sonuçlar nedeniyle görevden alınmasının ardından yaşanan kaosun tam ortasında gerçekleşti. Bu durumun takım geleceğine nasıl yansıyacağı ise büyük merak konusu.

Exit mobile version