Bad News Eagles, stikle- İle Yollarını Ayırdı

(Kaynak: Dot Esports)

Son yılların ve hatta belki de tüm CS tarihinin en efsanevi çıkışlarından birine imza atan Kosovalı CSGO takımı Bad News Eagles, kısa sürede kendisine birçok ülkeden hayran toplamayı başardı. PGL Major Antwerp ve IEM Rio Major etkinliklerinde organizasyonları olmamasına rağmen imza attıkları başarılarla adlarından oldukça söz ettiren ekip, bu kez üzücü bir haberle karşımızda.

Bad News Eagles ekibinin koçu stikle-, 2023 yılında maalesef takımın başında olmayacak. Bu ayrılığın sebebi olarak takımın geleceği konusundaki görüş ayrılıkları gösteriliyor. 24 yaşındaki genç koç, takımın yükselişi boyunca arkalarında olan isimdi. PGL Major Antwerp‘te ilk kez bir Kosova takımının bu seviyede bir etkinliğe dahil olması ve IEM Rio Major‘da dünya lideri FaZe Clan’ı turnuvadan elemeleri gibi akılalmaz başarılar boyunca izlediğimiz stikle- artık bu uzun ve yorucu maceranın sonuna gelmiş oldu. En son Elisa Masters Espoo‘da alınan tatsız sonuçla birlikte takım içinde yaşanan dengesizliğin iyiden iyiye gözle görülür hale geldiği ifade ediliyordu. Organizasyon bulunmaması sebebiyle stikle- hem takımın menajerliğini, hem de sosyal medya içeriklerinin yönetimini üstlenmekteydi. Bu anlamda diğer koçlardan daha yoğun bir süreçten geçtiğini söylemek mümkün.

Bu noktada, söylentilerin odağında eski fnatic oyuncusu ve Major şampiyonu Devilwalk bulunuyor. Devilwalk, Bad News Eagles’ın sunucusunda oyuncularla birlikte görülmesi sebebiyle yeni koç olacağına dair söylentilerin tam ortasında. Daha önce koç ve yayın analisti konumunda görev yapan tecrübeli isim için böyle bir durum olup olmadığını muhtemelen önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Exit mobile version