Bandai Namco Fiziksel Turnuvalardan Desteğini Çekti

Bandai Namco Fiziksel Turnuvalardan Desteğini Çekti

Tekken, Soulcalibur VI ve Dragon Ball FighterZ oyunlarının 2020 yılında fiziksel ortamda gerçekleşecek turnuvaları ve etkinlikleri COVID-19 sebebiyle iptal edilerek dijital platforma taşındı. Bandai Namco, konuyla ilgili sosyal medya hesapları ve internet sitesinden bir açıklamada bulundu.

“Turnuva katılımcılarının ve görevlilerimizin sağlığına, güvenliğine özen ve dikkat gösterdiğimiz için BANDAI NAMCO Entertainment Inc. olarak zor da olsa 2020 sezonunda fiziksel anlamda gerçekleşecek etkinlik ve turnuvaları olacak Tekken, Soulcalibur VI ve Dragon Ball FighterZ turlarının iptal edilmesi kararını aldık. Bandai Namco, 2020 sezonu için fiziksel turnuvalardan desteğini çektiği için yılın geri kalanında turnuvaların sanal ortamdan devam etmesini sağlayacak çözümler üstüne çalışıyoruz ve yakında yapacağımız paylaşımlarla sizleri bilgilendirmeyi planlıyoruz.

Bandai Namco, 2020 Dünya Turu için fiziksel turnuvalardan desteğini çekmesine rağmen bireysel turnuva organizatörlerinin hala fiziksel etkinlikler düzenlemeye devam edebileceklerini lütfen unutmayın. Yarışmacıları ve taraftarları, etkinliklerin internet siteleri aracılığıyla turnuva ayrıntılarını kontrol etmeye ve kendileri için katılımla ilgili en iyi kararı vermeye davet ediyoruz.

Yarışmacılarımız ve hayranlarımıza bu konudaki desteklerinden dolayı teşekkür ediyor ve koşullar el verdiğinde fiziksel turnuvalara en kısa zamanda dönmeyi temenni ediyoruz.

Güvende kalın, sağlıklı kalın, bağlantıda kalın.”

İzlenecek yol haritasına yönelik açıklamaların önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Exit mobile version