BIG, Furia ve Heroic, ESL Pro League’de yer alacak

Açıklamaya göre, üç takım ayrı ayrı Louvre Anlaşması’nda yer almak için başvuruda bulundu ve tekliflerin toplamı yaklaşık 20 milyon dolar ediyor. Geçtiğimiz sene Mart ayında ESL, üye takım olmak isteyen espor organizasyonları için ‘Request for Proposal’ sistemini başlattı. 

Louvre Anlaşması ile birlikte yeni üç CS:GO takımı, ESL’nin mevcut 12 takımına katılacak. Bu 12 takım arasında Astralis, Evil Geniuses, FaZe Clan, Fnatic, G2 Esports, NAVI, Ninjas in Pyjamas ve Team Vitality de yer alıyor. Tüm bu ortak takımlar, ESL Pro League’de sürekli olarak rekabet edecek.

ESL Pro League’in yetkili isimlerinden Alex Inglot, şu ifadeleri kullandı: “Geçtiğimiz Mart ayında bu uygulamayı başlattığımızda 40’dan fazla CS:GO takımının ve espor organizasyonunun ilgisiyle karşılaştık. Böylelikle harika bir başlangıca imza attık ve yolun sonunda 12 üyenin izlediği titiz ve tarafsız süreçten çok memnun kaldık. Artık bu takımların arasına üç tane yeni takım daha ekleniyor: BIG, Furia ve Heroic.”

Anlaşma, son ESIC soruşturmasının neden olduğu aksama nedeniyle 2022’nin ikinci yarısında dahil olması planlanan Heroic hariç tüm ekipler için hemen yürürlüğe giriyor.

Exit mobile version