BIG, IEM Cologne’de S3NSEY İle Sahaya Çıkacak

IEM Cologne 2023 etkinliği birçok iddialı takımla harika bir mücadele için kapıda, Play-In aşamasıyla başlayacak olan zorlu maratonda takımlar artık son hazırlıklarını yapıyorlar. Yaklaşık 2 hafta sonra gerçekleşecek olan etkinlikte Alman devi BIG ekibinde tanıdık bir ismi seyretme şansımız olacak. Geçtiğimiz saatlerde gelen haberlere göre BIG ekibinde kadroda yaşanan bir dizi sorundan kaynaklı olarak BIG Academy oyuncusu S3NSEY, IEM Cologne arenasında ana kadroda forma giyecek.

Sıralama puanları ile ana kadroyu etkinliğe dahil edemeyen BIG, onun yerine ESL Meisterschaft Spring Finals etkinliğinden yükselmeyi başaran akademi takımıyla etkinliğe tutunmayı başardı. Bu kadrodaki oyunculardan s1n ve prosus daha sonra ana kadroya terfi ettirilirken kalan son boşluk mantuu‘nun imzası ile tamamlandı. Ancak etkinlik kuralları gereği bu kadro, katılım hakkı kazanan beşliden en az üç adet oyuncu bulundurmadığı için etkinliğe katılamıyor. Bu sebepten ötürü Meisterschaft National Championship’te maçların çoğunluğunu oynamış olan kadrodan en az üç kişiyi etkinliğe katılacak kadroda bulundurmak zorunda olan BIG, mantuu yerine S3NSEY ile sahaya çıkacak. Koç olarak da başlarında ana kadro koçu gob b yerine TuGuX bulunacak. Bu şekilde takımı BIG ismi altında turnuvaya dahil edebilecekler.

Bir süredir BIG Academy’de AWP’sini konuşturan S3NSEY için bu mücadele gerçek bir imtihan olacak. 111 harita boyunca 1.01 rating yakalayan oyuncu, göstereceği performansla gelecek kariyeri için kritik kazanımlar sağlayabilir.

IEM Cologne 2023 etkinliğinde sahada göreceğimiz BIG kadrosu şu şekilde.

Exit mobile version