BIG İle OMEN Arasındaki Ortaklık Beşinci Yıla Uzatıldı

Alman espor organizasyonu Berlin International Gaming (BIG), HP’nin oyun markası OMEN ile mevcut ortaklığını beşinci yıl için uzattı ve ortaklığın kapsamını genişletti. Sonuç olarak her iki taraf da çeşitliliği teşvik etmek ve esporda yetenek geliştirmek amacıyla işbirliği yapmaya devam edecekler.

OMEN markası, geçtiğimiz dört yıl boyunca BIG organizasyonunun VALORANT, CS:GO, League of Legends ve Trackmania kadrolarına sponsor oldu. Ayrıca OMEN, BIG’in akademi takımının da isim sponsoru konumunda. OMEN, ana ve akademi CS:GO kadrolarını desteklemenin yanı sıra, organizasyonun şu anda ESL Impact turnuvasında mücadele eden kadın CS:GO kadrosunun tanıtımına da ayrıca yardımcı olacak. Yapılan açıklamaya göre OMEN, BIG EQUIPA’nın önümüzdeki 12 ay boyunca “profesyonel hedeflerine” ulaşmasına yardımcı olmak üzere organizasyonla yakın temas halinde çalışacak.

2022’nin ilk yarısında BIG, mevcut durumdaki diğer dört ortaklığını daha yeniledi. OMEN’e ek olarak, die Bayerische, maden suyu markası Volvic, oyun koltuğu üreticisi Backforce ve yayın yönetim platformu Streamcoi gibi şirketlerle anlaşmalarını genişleten BIG, bu yılı iş sahasında verimli geçiriyor gibi görünüyor. OMEN için ise bu uzatma anlaşması, 2022’de gelen ikinci ortaklık genişlemesi durumunda. Marka, Haziran ayında espor ve oyun teknolojisi şirketi Vindex’in bir yan kuruluşu olan Belong Gaming Arenas ile anlaşmasını uzatmıştı.

Exit mobile version