BIG Kadrosunda syrsoN Yedeğe Çekildi

Dün akşam gelen haberlerde BIG yönetimi, 3 yıldır oldukça başarılı performanslara imza atan AWP oyuncusu syrsoN ile vardıkları mutabakatta oyuncunun yedeğe çekildiğini duyurdu. Son dönemde beklenen performansı gösteremeyen syrsoN, ikinci bir duyuruya kadar yedekte kalacak.

Onun yerine ise BIG Academy kadrosundan hyped as kadroya dahil olacak. Daha önce de as kadroda geçici olarak görev alan hyped, takıma önemli katkılar sağlamayı başarmış ve IEM Rio Qualifier yolculuğunda kritik görevleri yerine getirmişti. Oynadığı 12 haritada 1.25 rating kaydeden hyped, bu başarısıyla as kadroya da göz kırpmıştı. Bu değişiklikle beraber daha önce BIG Academy’de birlikte oynadığı Krimbo ile tekrar aynı kadroya dahil olan genç oyuncu, bu kez en üst düzey rakiplere karşı kendini gösterme şansı buluyor.

BIG, bu değişiklikle birlikte ilk etkinlik olarak CCT West Europe Series 1 Playoff serisine davetli olarak katıldı. Bugün oynanan karşılaşmada Spirit Academy’e 0-2 mağlup olan BIG, kadrodaki uyumu oturtmak için biraz zamana ihtiyaç duyacak gibi görünüyor.

Exit mobile version