BLAST, Nike İle Giyim Odaklı Bir Ortaklık Kurdu

(Kaynak: twitter.com/nicothepops)

Küresel espor turnuvası organizatörü BLAST Premier, bir ticari ürün projesi için spor giyim markası Nike ile ortaklık kurduğunu duyurdu. İki şirket, Ağustos 2022’de “oyuncu yaşam tarzını” sergileyecek ortak bir ürün koleksiyonu piyasaya süreceklerini doğruladılar. BLAST’a göre koleksiyonda bir tişört, şapka, kapüşonlu ve forma yer alacak.

İşbirliği, ilk olarak Haziran 2022’deki BLAST Spring Finals sırasında çıtlatıldı ama tam olarak resmileştirilmesi bugün gerçekleşti. Turnuva organizatörünün hayranları ise, ürünlerin satışa sunulması için BLAST Premier Fall Groups etkinliğine (19-28 Ağustos) kadar beklemek zorunda. Ortaklık, BLAST’ın ticari ürün çabalarının yeniden harekete geçmesi için planlanmış gibi görünüyor. Resmi BLAST ürün web sitesi Ekim 2021’den beri çevrimdışı durumda ve şirket konuyla ilgili sessizliğini koruyordu. BLAST geçmişte de bir dizi yüksek profilli ticari ürün üretmişti, özellikle sınırlı sayıda bir koleksiyon çıkarmak üzere spor giyim markası Champion ile işbirliğinde de bulundu.

İki marka, bu işbirliğinin BLAST’ın internet mağazasına yeni bir soluk getirip getirmeyeceğinden veya Nike markalı olmayan ürünler gibi diğer ürünlerin mevcut olup olmayacağından şimdilik bahsetmedi. Nike, rakiplerine kıyasla esporda nispeten sessiz kalsa da, Çin’in LPL League of Legends liginin ve başta SK Gaming ile T1 olmak üzere bazı büyük takımların ortağı. Dünyanın en değerli spor giyim markalarından biri olan Nike, çok az sayıda ancak büyük ortaklıklardan yana gibi görünüyor.

BLAST ise ürünler cephesinde sessiz kalmış olmakla birlikte marka diğer tüm alanlarda oldukça verimli bir 2022 yılı geçiriyor. Bu hamleleri başarıya ulaşırsa şimdiye kadar geçirdikleri en başarılı ve verimli yıla ulaşma ihtimali için önemli bir yol kat etmiş olacaklar.

Exit mobile version