BLAST Premier Fall Final 2022 Başlıyor

Yılın son dev etkinliğine artık adım adım ilerliyoruz ve sırada 8 takımın iki grup halinde başlayarak büyük ödül olan BLAST Premier World Final 2022 biletine uzanmaya çalışacağı BLAST Premier Fall Final 2022 mücadelesi var. 23-27 Kasım 2022 tarihleri arasında oynanacak olan turnuvaya artık 24 saatten az bir süre kaldı.

BLAST Premier Fall Final 2022 etkinliğinin ödül havuzu toplam $425,000 olacak ve şampiyon takım bu önemli biletin yanı sıra $200,000 değerinde nakit ödülün de sahibi olacak. Sahada izleyeceğimiz takımlar Heroic, Natus Vincere, FaZe Clan, Liquid, G2, Ninjas In Pyjamas, OG ve Fluxo şeklinde sıralanıyor. Danimarka’nın Kopenhag şehrinde gerçekleşen etkinliğin grup aşaması dağılımı ise A Grubu için FaZe Clan, OG, Heroic ve Ninjas In Pyjamas iken B Grubu için Natus Vincere, Fluxo, Liquid ve G2 şeklinde.

Turnuvanın tüm karşılaşmaları Bo3 formatında olacak ve grup aşamasında alt seri maçında kaybeden takım BLAST Premier Fall Final 2022’ye erken veda edecek. Playoff aşamasında ise grup liderleri yarı final biletini kazanırlarken gruplarını ikinci ve üçüncü sırada bitiren takımlar çeyrek finalden yola devam edecekler. Etkinlik yarın her iki grubun açılış maçlarıyla başlayacak ve ilk karşılaşma TSİ 12.00‘da FaZe vs. OG eşleşmesi olacak.

Exit mobile version