BLAST Premier Fall Final 2022 Final Heyecanı Başlıyor

Önümüzdeki saatlerde BLAST Premier Fall Final 2022 etkinliğinde oynanacak olan büyük final maçı ile BLAST Premier World Final 2022 mücadelesine gidecek olan takım belirlenecekti, ancak bu slota aday olan takımların BLAST sıralama puanlarının netleşmesi sebebiyle bu final yalnızca $200,000 nakit ödülün kazananını belirleyecek.

FaZe ve Heroic arasında oynanacak olan karşılaşma TSİ 19.30‘da başlayacak ve Bo3 formatında oynanacak. Bu aşamaya giden yarı final karşılaşmalarında ise FaZe vs. Ninjas In Pyjamas ve Liquid vs. Heroic karşılaşmalarını izledik. Üçer harita oynanan maçlarda yaşanan çekişme yine izleyicilere oldukça keyifli bir mücadele izletti. Finalistlerden FaZe Clan, İsveç devi Ninjas In Pyjamas’ı geriden gelerek 2-1 yenerken Heroic de Liquid karşısında ilk haritada yakaladığı avantajı ikinci haritanın uzatmalarında kaybettikten sonra son haritada tekrar kontrolü ele geçirdi ve finale yükselen ekip olmayı başardı.

Bu akşam oynanacak olan final mücadelesinden sonra 14 Aralık tarihine kadar 2 haftalık bir mola olacak. Fırtına öncesi sessizlik olarak da nitelendirilebilecek olan bu arada takımlar son hazırlıklarını yaparken izleyiciler de muhtemelen 14-18 Aralık tarihleri arasında oynanacak olan bu dev turnuva için stoklarını tazeleyecekler ve planlarını yapacaklar. $1,000,000 değerinde ödül havuzundan $500,000 şampiyon olan takıma verilirken ikinci olan ekip de $250,000 değerinde ödül kazanacak.

Exit mobile version