BLAST Premier Fall Groups 2022 Knockout Stage Son Düzlükte

25 Ağustos tarihinde Knockout Stage için oynanan ilk üç maçla tekrar ekranlara dönen BLAST Premier Fall Groups 2022‘de heyecan artık zirveye tırmanıyor. Knockout Stage fikstürünün final eşleşmeleri belirlenirken Son Şans Elemeleri için de ilk slotlar mağlup takımlar arasında paylaşıldı.

Dün itibariyle oynanan Knockout Stage ikinci round maçları oldukça farklı manzaralara ev sahipliği yaptı. İlk karşılaşmada FaZe ve OG karşı karşıya gelerek izleyenlere hayli başa baş bir mücadele sundu. Ancient, Mirage ve Inferno haritalarında oynanan maçta OG’nin 16-10 galibiyetine 16-9 ile seri karşılık veren FaZe, karar haritasında tutunamayarak rakibine final biletini 11-16 mağlubiyetle bırakmak zorunda kaldı. İkinci karşılaşma olan Vitality ile G2 mücadelesi ise üç haritalık bir seri için oldukça ilginçti. Vertigo, Nuke ve Inferno haritalarında izlediğimiz bu maçta Vitality perdeyi 16-4 ile oldukça hızlı açtı ancak G2’nin cevabı da 16-5 ile oldukça sert oldu. Son haritada herkes başa baş bir mücadele beklerken Vitality ipleri ele aldı ve 16-6 galibiyetle rakibini hızlı şekilde Son Şans Elemeleri’ne gönderdi. Beklenen kıran kırana mücadele ise gecikmedi ve Liquid ile Ninjas In Pyjamas arasında oyunculardan seyircilere herkesin heyecandan ter döktüğü bir mücadele yaşandı. Overpass ile Mirage haritalarında oynanan maçta Liquid ilk haritayı oldukça zorlanarak 16-13 galibiyetle hanesine yazdırsa da rakibi maçtan kopmadı. Uzatmaya giden ikinci haritada 14-11 üstünlükten 14-15’e gerileyen Ninjas In Pyjamas, son roundda uzatmaya tutunabilse de ardından gelen 6 roundda rakibine direnemeyerek 17-19 mağlup oldu.

Bugün itibariyle Knockout Stage fikstürünün son karşılaşmaları oynanacak ve grup aşamalarından lider çıkan takımlar tekrar sahnede bizleri büyük bir heyecana boğacaklar. İlk karşılaşma Astralis ile OG arasında oynanacak. İkinci karşılaşma için Heroic ve Liquid eşleşmesini sahada göreceğiz. Gecenin kapanışı ise Natus Vincere ile Vitality arasında oynanan bir HLTV Top10 mücadelesi ile yapılacak. Bu karşılaşmalardan galip ayrılan takımlar BLAST Premier Fall Finals 2022 etkinliğine uzanırken mağlup olan takımlar ise kalan 3 slotu kapmak için artık ölüm kalım safhası olan Son Şans Elemeleri için sahaya çıkacaklar.

Exit mobile version