BLAST Premier Fall Groups 2022 Knockout Stage Başladı

Grup Aşaması tamamlanan BLAST Premier Fall Groups 2022 etkinliğinde kısa bir aradan sonra Knockout Aşaması başladı. Gruplardan 3. ve 4. sıralarda çıkan takımların birbiriyle karşılaşarak yarı final maçlarına bilet almaya çalıştıkları ilk maçlar tamamlandı.

Açılış maçında OG ve Complexity karşılaştı. Ancient haritasında başa baş geçen mücadeleyi 16-13 kazanmayı başaran OG, ikinci harita Vertigo’da rakibine şans tanımadı ve 16-4 skorlu ezici bir üstünlükle üst turu hızlıca garantiledi. İkinci karşılaşmada ise G2 karşısında BIG ekibini izledik. Gününde olmayan BIG ekibi, ne kadar direnseler de G2 karşısında net bir varlık gösteremeyerek Vertigo ve Dust2 haritalarında sırasıyla 8-16 ve 7-16 yenildi ve etkinliğe veda etti. Son olarak Ninjas In Pyjamas ile eşleşen Evil Geniuses arasında geçen 3 haritalık bir seri oynandı. Nuke, Overpass ve Inferno haritalarında oynanan seride ilk iki haritada sırasıyla Ninjas In Pyjamas ve Evil Geniuses karşılıklı olarak birer 16-7’lik galibiyet aldılar ve heyecanlı bir karar haritası izleneceğinin sinyallerini verdiler. Son haritada ise oldukça sıkı bir mücadele izledik ancak avantajı iyi değerlendiren Ninjas In Pyjamas bir üst tura çıkan taraf oldu.

Bugün itibariyle yarı final maçları oynanacak. Sahada sırasıyla FaZe vs. OG, Vitality vs. G2 ve Liquid vs. Ninjas In Pyjamas maçlarını izleyeceğiz. Bu maçların galipleri final için onları bekleyen rakiplerle eşleşirken mağlup takımlar Son Şans Aşaması için bu eşleşmelerden gelecek rakipleri beklemeye başlayacaklar.

Exit mobile version