BLAST Premier Fall Groups 2022 Tamamlandı

10 günlük bir CSGO şöleninin sonunda BLAST Premier Fall Groups 2022 etkinliği tamamlandı ve BLAST Premier Fall Final 2022 slotları sahiplerini buldu. Son Şans Elemeleri için oynanan 3 maçla birlikte perde kapandı ve sıralama son halini aldı.

Üç maçın da kıran kırana geçtiği son düzlükte FaZe ve Astralis arasında oynanan karşılaşmayla günü açtık. Inferno‘da 16-9 ile hızlı başlayan FaZe ekibine Ancient‘ta cevap gecikmedi ve uzatmalarda 19-16 ile maça tutunan Astralis seriyi üçüncü harita olan Nuke‘e götürdü. Burada sıkı bir mücadele sonunda FaZe tekrar avantajı yakaladı ve 16-10’da slotun sahibi oldu. Ardından sahaya çıkan Ninjas In Pyjamas ve Heroic de daha ilk haritadan izleyenleri heyecana boğan bir mücadele izletti. Inferno‘da son round’a kadar ilerleyen karşılaşmada ipi göğüsleyen taraf İsveç devi oldu. İkinci harita Mirage‘da ise Danimarka ekibi maça asıldı ve 16-9’a çabuk ulaşarak seriyi son haritaya götürdü. Overpass‘te Heroic aynı momentumu yakalayamayınca Ninjas In Pyjamas 16-7 gibi rahat bir skorla ikinci slota uzandı. Akşamın kapanışı ise en çekişmeli maç olan G2 ve Vitality mücadelesi ile yapıldı. Vertigo‘da taraflar son round’a kadar birbirine baskı kurdu ama son atılımı G2 yaparak 16-14’e uzatmaya engel oldu. Ardından Dust2‘de Magisk ve m0NESY‘nin karşılıklı şovunu izledik. Vitality 10-5 önde bitirdiği ilk yarıdan sonra maçı zora soksa da 16-13’te aradığı galibiyeti buldu. Son harita Mirage‘da ise NiKo sahneye çıktı ve G2 zorlanarak da olsa 16-13 ile son slotun sahibi olmayı başardı.

Sırada Ne Var?

Böylece yoğun bir CSGO etkinliği daha sona ermiş oldu. Bundan sonra gözler 19 Ekim‘de oynanacak olan BLAST Premier Fall Showdown 2022 etkinliğine çevriliyor. Gruplarda slota erişemeyen 6 takım dahil olmak üzere toplam 16 ekibin kapışacağı bu etkinlik sonunda BLAST Premier Fall Final 2022 için kalan son 2 slot sahibini bulacak. O vakte kadar CSGO sahnesi boş mu kalacak diye düşünüyorsanız, sizleri 2 gün sonra başlayacak olan ve temsilcimiz Eternal Fire‘ın da dahil olacağı ESL Pro League Season 16 etkinliğinde ekran başında bekliyoruz.

Exit mobile version