BLAST Premier Fall Showdown Başlıyor

Haftalardır beklenen BLAST Premier Fall Showdown etkinliği sonunda yarın oynanacak olan maçlarla başlıyor. Etkinliğin ödül havuzu $67,500 değerinde nakit ödülü ve şampiyonun alacağı BLAST Premier Fall Final 2022 biletini içeriyor. 5 gün sürecek olan etkinlikte mücadele edecek 8 takımın arasında Eternal Fire ve Sangal Esports da bulunuyor.

Bir süredir izlediğimiz tüm etkinliklerin grup aşamaları bulunuyordu, ancak bu kez işler değişiyor. Doğrudan tekli eleme formatında Bo3 üzerinden oynanacak olan BLAST Premier Fall Showdown, 19 – 23 Ekim tarihleri arasında kıran kırana bir mücadeleye sahne olacak. Bu etkinliğe katılan takımların dördü BLAST Premier Fall Groups etkinliğinden yükselmeyi başaran takımlar iken diğer dört takım farklı eleme turnuvalarından yükselerek slotlarına ulaşmayı başaran takımlar olarak karşımıza çıkıyorlar. BLAST Premier Fall Groups ile gelen takımlar Vitality, Heroic, BIG ve Astralis olmak üzere Avrupa’nın dört önemli ismi. Diğer dört takım ise Eternal Fire (TWR Eastern European Masters Fall), Sangal Esports (GAM3RS_X EU Champions Fall), ECSTATIC (Pelaajat Nordic Masters Fall) ve TYLOO (5E Arena Asia Cup).

(Kaynak: HLTV.org)

Yayınlanan fikstüre göre BLAST Premier Fall Showdown etkinliği yarın Vitality ve TYLOO arasında TSİ 17.30‘da oynanacak olan maçla başlıyor. Ardından TSİ 20.30‘da Astralis karşısına çıkan Eternal Fire‘ı göreceğiz. 20 Ekim tarihinde ise günün ilk maçı yine TSİ 17.30‘da BIG ile kozlarını paylaşacak olan Sangal Esports arasında oynanacak. Ardından Heroic ile ECSTATIC de TSİ 20.30‘da yarı finalin son ismini belirlemek için sahaya çıkacaklar.

Exit mobile version