BLAST Premier Fall Showdown Europe Finali Kapıda

Artık son düzlüğe girmek üzere olduğumuz BLAST Premier Fall Showdown Europe etkinliğinde nefesler tutuldu. İki Danimarka devi Astralis ve Heroic arasında oynanacak olan büyük final maçına dakikalar var. Kazanan takım BLAST Premier Fall Final mücadelesine giden tek biletin ve $20000 değerinde nakit ödülün sahibi olacak. Etkinliğe katılma hakkı kazanan Eternal Fire ve Sangal Esports, sırasıyla çeyrek final ve yarı final mücadelelerinde elenerek final şanslarını kaybettiler.

Etkinliğin ilk gününde Eternal Fire, ilk finalist Astralis tarafından 2-1 mağlup edilerek erken bir veda ile bizlere biraz buruk bir başlangıç izletmişti. Astralis, Ardından yarı finalde Vitality ekibini de zor bir karşılaşmanın ardından eleyerek ilk finalist olmayı başardı. Öte yandan İkinci günde Sangal Esports, BIG karşısında oynadığı çeyrek final maçında IEM Rio Major Europe RMR açılış gününde yaşadığı 3-16’lık mağlubiyetin rövanşını adeta heyecan fırtınası denilebilecek bir maçla aldı ve Türk CSGO tutkunlarını sevince boğdu. Bu önemli galibiyetin ardından yarı finalde Heroic ile karşılaşan Sangal Esports, çok çabalasa da arka arkaya gelen iki 11-16’lık mağlubiyete engel olamadı ve ikinci Danimarka ekibi finalist olmayı başardı.

Bu noktada artık her şey olabilir. Astralis an itibariyle HLTV sıralamasında 16. sıradayken Heroic ise 9. sırada. İki takım da oldukça üst düzey oyunlar ortaya koyabilen kadrolara sahip ve bireysel performans tarafında özellikle karşılıklı kadrolardan blameF ve cadiaN fazlasıyla dikkat çeken isimler. Biz bu satırları yazarken yarım saat içerisinde başlaması beklenen maçta neler olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz.

Exit mobile version