BLAST Premier, Maersk İle Uzun Süreli Ortaklık Kurdu

Esports turnuvası organizatörü BLAST Premier, önde gelen küresel lojistik şirketi Maersk ile sezonluk bir ortaklık duyurdu. BLAST Premier ve A.P. Moller – Maersk, entegre dijital kampanyalar, bir MVP uygulaması ve yayın segmenti aracılığıyla hayranlarını e-sporlara yaklaştırmak için bu ortaklık üzerinde birlikte hareket edecek.

Anlaşma, Maersk markasının yılın kalan altı etkinliği de dahil olmak üzere BLAST Premier dijital ve fiziksel varlıklarında bulunması anlamına geliyor. Bu sene itibariyle ortaklığın faal olacağı etkinlikler ise Spring Showdown (27 Nisan – 5 Mayıs 2022), Spring Final (15 – 19 Haziran 2022), Fall Groups (Ağustos) 19 – 28, 2022), Fall Showdown (19 – 23 Ekim 2022), Fall Final (23 – 27 Kasım 2022) ve World Final (14 – 18 Aralık 2022).

İşbirliği, Maersk’in geçen yıl Kasım ayında yürüttüğü Fall Final ortaklığını takiben bu sahadaki ilk ortaklık faaliyeti olacak. Ortaklık, her etkinlikten en iyi oyuncuyu özel bir Maersk MVP kupasıyla ödüllendiren bir MVP uygulaması içerecek. Her turnuvanın sonunda, halk oylamasıyla seçilen kazanan ile kısa bir oyuncu listesi seçilecektir.

Exit mobile version