BLAST Premier Spring Finals 2022 Etkinliği Başlıyor

(Kaynak: Egamersworld.com)

CSGO sahnesi yıllardır Bahar ve Yaz mevsimlerinde adeta kazan gibi kaynıyor. Bu yıl da durum farklı değil, zira Mayıs ayının başlarında ESL Pro League Season 15 ile başlayan hareketlilik yerini PGL Major Antwerp macerasına bıraktı. Ardından IEM Dallas ve Pinnacle Cup Championship 2022 geldi. Şimdi ise gözler sezonun en kritik etkinliklerinden biri olan BLAST Premier Spring Finals 2022 mücadelesinde.

BLAST Premier Spring Finals 2022 etkinliği, toplamda 8 katılımcıyı ağırlıyor. Takımlar Spring Groups ve Spring Showdown etkinliklerinden gelen başarılı ekiplerden oluşuyor. Sahada izleyeceğimiz 8 takım FaZe Clan, ENCE, Natus Vincere, G2, Vitality, BIG, OG ve paiN. Etkinliğin şampiyonu $200,000 değerinde büyük ödül ve daha da önemlisi BLAST Premier World Final 2022 etkinliğine katılım hakkı elde edecek. 5 gün sürecek olan bu etkinlikte takımlar iki gruba ayrılarak GSL formatı ile mücadeleye başlayacaklar. A Grubu FaZe Clan, paiN, G2 ve Vitality takımlarından oluşurken B Grubu‘nda ise Natus Vincere, OG, ENCE ve BIG ekipleri bulunuyor.

Grup Aşaması tamamlandığında gruplardan çıkmayı başaran ilk 3’er takım Playoff aşamasında yerlerini alacak. Bu aşama Çeyrek Final fikstürü ile başlayacak ve grupların ikincileriyle üçüncüleri ilk Playoff karşılaşmaları için sahada olacaklar. Grup liderleri ise bu aşamaya doğrudan Yarı Final ile dahil olacaklar. Tüm maçlar Bo3 formatında oynanacak ve 15 Haziran 2022 TSİ 12.00‘da FaZe Clan vs. paiN maçıyla etkinlik başlayacak.

Exit mobile version