BLAST Premier Spring Groups 2021 C Grubu Sert Başladı

Bu haftayı B Grubu karşılaşmalarıyla açan BLAST Premier Spring Groups, kapanışı C Grubu ile yapıyor. Birbirinden iddialı dört ekibin bir araya geldiği C Grubu beklendiği gibi hayli çekişmeli mücadelelere ev sahipliği yapıyor. Natus Vincere, MiBR, FaZe Clan ve Team Liquid ile tempoyu bir an bile düşürmeyen grupta ilk etapta Natus Vincere ve FaZe Clan perdeyi hızlı açan taraflar oldular. 

2-1 biten Natus Vincere vs. MiBR maçında usta oyuncu s1mple’ın +30 K/D farkı ile oynaması yine izleyenleri ayağa kaldırdı. BLAST Premier Global Final 2020’de s1mple’ın teklediği anlarda takımı sırtlayan Boombl4‘nın bekleneni verememesi ise dikkat çekiciydi. MiBR’dan yel‘in Train’de +15 K/D farkıyla oynamasına cevap sonraki harita Dust2’de yine +19 K/D farkıyla maçı koparan s1mple‘dan geldi.

Diğer yanda FaZe Clan’ın Team Liquid karşısında Nuke haritasında 1-0’dan 16-1 aldığı galibiyet de kolay kolay unutulmayacak maçlar arasına girdi. Dust2’de de 16-11 galip gelen FaZe Clan, maçın her anında hayli baskın bir tablo ortaya koyarak seyircilerin takdirini kazandı. Özellikle kadro çalkantılarıyla birlikte performansının düşeceği beklentisi yaratan karma, Twistzz’in adaptasyon sürecinde de oyununu rakibine kabul ettirmeyi başardı.

Bu heyecanlı maçların ardından C Grubu fikstürü alt seride MiBR vs. Team Liquid, üst seride ise Natus Vincere vs. FaZe Clan maçlarıyla devam etmek için artık dakikalar sayıyor. Bu iki dişe diş mücadelenin ardından bir ekip BLAST Premier Spring Showdown yolunu tutarken bir ekip BLAST Premier Spring Final biletini garantileyecek. Kalan ikili ise final bileti için alt seri finalinde kozlarını paylaşacaklar. BLAST Premier’in resmi Twitch kanalından takip edebileceğiniz bu nefis maçları sakın kaçırmayın!

Exit mobile version