BLAST Premier Spring Groups 2021’de B Grubu Sürpriz Dolu

Geçtiğimiz hafta A Grubu karşılaşmaları oynanan BLAST Premier Spring Groups 2021’de bu hafta B Grubu karşılaşmalarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Grubun takımları arasında Vitality, Complexity, Evil Geniuses ve G2 bulunuyor. Fikstürden adı silinecek olan ilk ekibin bu akşamki Vitality vs. Evil Geniuses maçında belli olacağı etkinlikte üst seride Complexity ile G2 karşı karşıya geliyor.

BLAST Premier Spring Groups 2021’de B Grubu açılış maçlarında Complexity ekibinden gelen inanılmaz bir sürprizle tüm gözler bu turnvuaya çevrildi. Son zamanlarda çok etkili performanslar ortaya koyamayan Complexity’nin Vitality karşısında hüsrana uğraması bekleniyordu. İstatistiksel olarak oldukça mantıklı bir beklenti olsa da, CSGO’da sürprizlere her zaman yer var. Nitekim ZywOo’nun herkesi şaşırtacak derecede kötü bir performans göstermesiyle beraber Complexity bu zorlu rakibi 2-0 ile geçti. Böylece Complexity uzun zamandır ilk kez yola üst seriden devam ederken Vitality bu kaybı telafi etmek üzere kaybedenler grubuna geçti.

Evil Geniuses ise G2 karşısında tutunamadı ve 2-0’lık bir mağlubiyetle Vitality’nin rakibi oldu. 9 Şubat 2021 tarihinde oynanacak iki maç ile B Grubu’nun ilk finalistiyle kaybedenler serisinin finalistleri belirlenecek. 10 Şubat 2021 tarihinde ise alt seri finaliyle devam edecek olan grup maçları, grup finaliyle geceyi kapatacak. Ardından hafta sonuna girerken 12 Şubat 2021 Cuma günü C Grubu maçlarıyla bu enfes CSGO şölenine devam edeceğiz.

Exit mobile version