BLAST Premier Spring Showdown Başlıyor

BLAST Premier tarafından düzenlenen yıllık CSGO serilerinde 2022 yılının Bahar dönemi artık yavaş yavaş sona yaklaşıyor. Spring Finals mücadelesinden önceki son durak olan Spring Showdown, iki kıtada Spring Finals için beklenen birer katılımcıyı belirleyecek. 27 Nisan – 1 Mayıs tarihlerinde oynanacak olan bu iki turnuvada sekizer takım bulunuyor.

Avrupa‘nın katılımcıları oldukça iddialı ekipler. Heroic, NKT, ENCE, Copenhagen Flames, Astralis, Movistar Riders, Ninjas In Pyjamas ve son olarak geçtiğimiz günlerde PGL Major Antwerp Challengers Stage’e kalmayı başararak büyük sevinç yaşayan Bad News Eagles bu dev mücadelede sahada olacaklar. Amerika‘dan bu rekabete katılan takımlar da oldukça tecrübeli isimlerden oluşuyorlar. FURIA, Sharks, GODSENT, Evil Geniuses, Complexity, MiBR, Team Liquid ve paiN Gaming son sekizden sıyrılarak Spring Finals biletini almak için şans arayacaklar.

Bu mücadelelerden birincilikle ayrılan iki takımın her biri $20,000 değerinde ödül ve BLAST Premier Spring Finals 2022 katılım hakkı kazanacak. 15-19 Haziran tarihleri arasında oynanacak olan BLAST Premier Spring Finals 2022 etkinliğinde ise dünyanın en üst düzey takımlarından 8 tanesi, BLAST Premier World Final 2022 slotunu kazanmak için kıyasıya mücadele edecekler.

Exit mobile version