Blast Premier World Final 2021 Seyircisiz Oynanacak

2021 yılının oldukça çalkantılı geçen espor sahnesinde birçok kritik karar verildi ki bunların önemli bir kısmı bildiğimiz üzere COVID-19 pandemisi sebebiyle büyük etkinliklerin organizasyonlarını çevrimiçi formata çevirmeleri veya seyircisiz olarak gerçekleştirmeleri ile alakalıydı. Yılın ikinci yarısında bu konuda önemli adımlar atıldı ancak birçok etkinlik bu bariyeri aşmayı başaramadı.

Yılın sonlarına gelinirken birçok espor sahnesi de artık dünya şampiyonalarına adım adım start vermeye başladılar. Tabii ki bu konuda camianın en köklü oyunlarından CSGO da birçok kişinin takibinde. Yılın en kritik etkinliklerinden biri olarak görülen Blast Premier World Final 2021 için verilecek olan karar haliyle sabırsızlıkla bekleniyordu ve nihayet organizasyon ekibi bu etkinlik için olan kararını duyurdu.

Blast Premier World Final 2021 14-19 Aralık 2021 tarihlerinde organizatör firmanın Kopenhag stüdyosunda seyircisiz olarak oynanacak. Yıl içinde LAN ortamında oynanan bazı etkinliklerden sonra bu büyük mücadeleyi canlı görememek tabii ki oyunun hayranlarını üzecek, ancak sağlık ve güvenlik gibi konular düşünüldüğünde verilen kararın zorluğu ortada. Benzer bir şekilde IEM Winter da İsveç’in Stockholm kentinde seyircisiz olarak oynanacak.

Yine de Blast Premier World Final 2021 için büyük ödül olan $500,000 değerindeki meblağın bu mücadeleyi ne kadar ateşli kılacağını hatırlamak ve ekran başında CSGO’ya doyacağımız saatleri hayal etmek bu üzüntüyü bir nebze olsun geçirecektir diye düşünüyoruz. Bir sonraki sene umuyoruz ki bu konuda daha güzel imkanlar sağlanabilir ve espor sahnesi özlenen güzel günlere geri dönebilir.

Exit mobile version