BLAST.tv Paris Major 2023 Çeyrek Final 1. Gün Sonuçları

CS:GO’nun son majör şampiyonunun belirleneceği BLAST.tv Paris Major 2023’te heyecan giderek artıyor ve Çeyrek Final için ilk gün karşılaşmaları tamamlandı. Çeyrek Final aşamasının ilk gününde Heroic ile FaZe ve Vitality ile Into the Breach, karşı karşıya geldi.

Günün ilk karşılaşması Heroic ile FaZe arasında gerçekleştirildi. Sırasıyla Nuke, Overpass ve Mirage haritalarında oynanan maçlar oldukça çekişmeli geçti. Nuke haritasında iyi bir başlangıç yapan Heroic, ilk yarıyı 10-5 olarak tamamlandı. İkinci yarıda tabanca raundu ile birlikte FaZe’in güzel bir atak yaptığını gördük ancak maçı kazanmalarına yetmedi ve ilk harita, 16-14 olarak tamamlandı. İkinci harita olan Overpass de oldukça çekişmeli bir maça sahne oldu. 5-10 olarak FaZe liderliğinde tamamlanan ilk yarının ardından Heroic tarafından bir geri dönüş denemesi yapıldı ancak bu sefer ikinci haritada galibiyeti 16-12’lik bir skorla FaZe takımı aldı. Karar maçı olan üçüncü maç, Mirage haritasında oynandı. 12-3 Heroic önderliğinde biten ilk yarının ardından ikinci yarıda rakibine sadece 3 raunt veren takım, 16-6 ile galibiyeti aldı. Böylece Yarı Final’e ilk yükselen takım Heroic oldu.

Çeyrek Final 1. Gün’ün ikinci karşılaşması Vitality ile Into the Breach arasında gerçekleştirildi. Takımların sırasıyla Vertigo ve Anubis haritalarında karşı karşıya gelmelerini izledik. Vertigo haritasında ilk yarıyı 6-9 olarak geride bitiren Vitality, ikinci yarıda karşı takımın neredeyse raunt almasına izin vermeyerek güzel bir geri dönüş yaptı ve 16-11’lik skorla galibiyeti hanesine yazdırdı. Anubis haritasında gerçekleştirilen ikinci maçta daha çekişmeli bir oyun izledik. 9-6 biten ilk yarıyı Into the Breach, geride bitirdi ve ikinci yarıda 3 raunt üst üste alarak eşitliğe getirdi. Ancak 9-9’da Vitality’den gelen başarılı savunmalar sayesinde rakip takım galibiyeti getirecek skora ulaşamadı. 16-12 olarak tamamlanan ikinci maçın da galibi Vitality oldu ve Yarı Final’e giden yolunu kesinleştirdi.

Şimdi ise sırada bugün gerçekleştirilecek olan BLAST.tv Paris Major 2023 Çeyrek Final’in son günü var. Çeyrek Final’in son gününde Monte ile GamerLegion ve Liquid ile Apeks takımlarının mücadelelerini izleyeceğiz.

Exit mobile version