BLAST.tv Paris Major 2023 Çeyrek Final Maçları Tamamlandı

BLAST.tv Paris Major 2023 Champions Stage’de finale adım adım yaklaşıyoruz. Takımlar, Çeyrek Final mücadelesini tamamladılar ve bugün oynanacak olan Yarı Final için yerlerini aldılar.

Günün ilk karşılaşması Monte ile GamerLegion arasında gerçekleştirildi. Sırasıyla Mirage ve Overpass’de geçen mücadele oldukça hızlı bitti. Mirage haritasında başa baş bir mücadele izledik ve ilk yarı 8-7 olarak tamamlandı. İkinci yarıda hücüm tarafına geçen GamerLegion, rakibine nefes aldırmayarak 16-10’luk bir skorla galibiyeti hanesine yazdırdı. Overpass haritasında GamerLegion’ın adeta hüküm sürdü. 3-12 olarak geride tamamladığı ilk yarının ardından Monte, ikinci yarıda hiç raunt alamadı ve 16-3 olarak tamamlanan ikinci maçın da galibi GamerLegion oldu. Böylece Yarı Final’e yükselen üçüncü takım GamerLegion oldu.

BLAST.tv Paris Major 2023 Çeyrek Final’in son maçı Liquid ve Apeks arasında gerçekleştirildi. Takımların sırasıyla Ancient ve Overpass haritalarında karşı karşıya gelmelerini izledik. Ancient haritasındaki ilk yarıyı 4-11 olarak önde bitiren Apeks, ikinci yarıda rakibinin karşı koymalarına direnerek 16-10’luk skorla galibiyeti aldı. İkinci harita olan Overpass’de ilk yarıyı 4-11 olarak geride bitiren Liquid, ikinci yarıda savunma tarafına geçince başarılı bir oyun sergiledi ancak rakibinin galibiyet sayısına ulaşmasına engel olamadı. 16-11 olarak tamamlanan ikinci maçta galibiyet Apeks hanesine yazıldı. Böylece Yarı Final’e adını yazdıran son takım Apeks oldu.

Şimdi ise sırada bugün gerçekleştirilen olan BLAST.tv Paris Major 2023’ün Yarı Final mücadeleleri var. Yarı Final’de Heroic ile GamerLegion ve Apeks ile Vitality karşılaşmalarını izleyeceğiz.

Exit mobile version