BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR A Grubu Mücadelesi Tamamlandı

Günlerdir büyük bir hızla süren BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR A Grubu mücadelesi sonunda tamamlandı ve Major mücadelesinde hangi takımların yola nereden devam edeceği belirlendi. Sözü çok uzatmadan bu harika etkinliğin sonuçlarını sizlerle paylaşıyoruz.

Alt sıralardaki iki 0-3 serisinin SAW ve Viperio‘dan geldiğini daha önceki haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Son şanslarını değerlendiremeyerek 1-3‘lük seriyle etkinliğe veda eden üç takım ise Sprout, 1WIN ve Virtus.Pro oldu. Adım adım yukarı çıkarken iki sürpriz takımın BLAST.tv Paris Major 2023 Challengers Stage Last Chance Qualifiers potasında kaldığını görüyoruz. Gruba 2-0’lık avantajlı bir açılışla başlayan FaZe ve B8 ekipleri, ardından aldıkları üç mağlubiyetle şanslarını oldukça zora soktular. Bu potaya düşen bir diğer takım ise 2-1’den 2-3’e kadar gerileyen Falcons oldu. Bu üç takımın Major şansı hala sürse de bu şansın oldukça düşük olduğunu söylemeye gerek yok.

İlk 8’e geldiğimizde ise Challengers Stage ile Legends Stage arasındaki farkı belirleyen nefis bir mücadele vardı. 3-2‘lik serilerle 7. ve 8. sırayı alan takımlar Apeks ile MOUZ oldu. Apeks, yukarıda FaZe’in yaptığı sürprizin tam tersini yaparak 0-2’den 3-2’ye getirdiği seriyle etkinliğe tutunmayı başardı ve seyircilerden alkış aldı. MOUZ ise 1-2’den 3-2’ye gelerek yine zor bir pozisyondan yükseldi.

3-1 seriye ulaşan takımlar arasındaki mücadele ise her zaman RMR gruplarının en heyecanlı maçlarına tanık olan ayrı bir manzara. Into The Breach, Bad News Eagles ve GamerLegion takımlarını gördüğümüz bu aralıkta yerini sağlama alan taraf averaj ile Into The Breach oldu. Dördüncülük maçına çıkan Bad News Eagles ve GamerLegion arasında geçen 3 haritalık kıran kırana çekişmede Bad News Eagles, 2-1 skor ile dördüncülüğü aldı ve tekrar Major’a kalmayı başararak geçtiğimiz 2 yıldaki harika başarılarına bir yenisini ekledi. GamerLegion ise Challengers Stage fikstüründen yola devam edecek.

Böylece BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR A Grubu mücadelesi tamamlandı ve sıra B Grubu karşılaşmalarına geldi. Bu grupta temsilcimiz Eternal Fire, 11 Nisan itibariyle zorlu bir sınav verecek. Tüm ekibe bu heyecanlı yolculukta başarılar diliyoruz.

Exit mobile version