BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR A Mücadelesi Başladı

BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR A Grubu mücadelesi dün itibariyle başladı ve takımlar 6 Nisan tarihinde ilk iki maçlarını yaptılar. Bugün üçüncü maçların da oynanmasıyla birlikte grupta etkinliğe veda eden ve etkinlikte bir üst tura yükselen ikişer takım belli oldu. 7 Nisan itibariyle oynanan karşılaşmaların sonucunda fikstürün güncel durumunu sizlerle kısaca paylaşıyoruz.

Alt sıralardan başlayacak olursak bu mücadeleye erken havlu atan ilk iki takım SAW ve Viperio oldu. 0-3’lük serilerle beklediği sonuçları alamayan bu iki takım arasından SAW, 1-2 potasındaki üç takımın da tek galibiyetlerini alabildiği rakip olarak ilginç bir istatistiğe imza attı. Öte yandan Viperio ise fnatic ve Bad News Eagles gibi zorlu eşleşmeler karşısında beklendiği üzere başarılı olamadı ve son mağlubiyetini ise Sprout maçında alarak etkinliğe veda etti.

1-2 potasında an itibariyle averaj sıralamasına göre Virtus.pro, Apeks, 1WIN, Sprout, MOUZ ve OG bulunuyor. Bu takımlardan sadece 1WIN ve Apeks ikilisi üç maçında da şu an ilk 8’de gördüğümüz rakiplerle karşılaştı ve zorlu eşleşmelere karşı anlaşılabilir bir sonuçla 1-2 potasına düştü. 2-1 potasına geldiğimizde ise Into The Breach, Bad News Eagles, GamerLegion, Falcons, FaZe ve B8 ekiplerini görüyoruz. Bu listeden Bad News Eagles ve GamerLegion ikilisi, üç maçında da şu an son 8’de gördüğümüz takımlarla eşleşti ve nispeten avantajlı bir seride oynayarak şimdilik ilk 8’e ulaşmayı başardılar.

Son olarak ilk iki 3-0 serisi Natus Vincere ve fnatic ekiplerinden geldi. Tüm rakiplerini alt etmeyi başaran bu iki takım, BLAST.tv Paris Major 2023 Legends Stage için biletlerini aldılar ve grubun geri kalanının kıran kırana mücadelesini izlemek için yerlerine çekildiler.

Sırada Ne Var?

Şimdi sıra diğer slotların kalan takımlar arasında paylaşılmasına geldi. Geriye 2 adet Legends Stage, 4 adet Challengers Stage ve 3 adet Challengers Stage Last Chance Qualifier bileti olmak üzere 9 slot daha var. Önümüzdeki iki gün içerisinde oynanacak olan maçlarla bu slotlar da sahiplerini bulacak ve sıra BLAST.tv Paris Major 2023 Europe RMR B Grubu mücadelesine gelecek.

Exit mobile version