BLAST.tv Paris Major 2023 Yarı Final Sonuçları

BLAST.tv Paris Major 2023’te takımlar, Büyük Final için son düzlüğü tamamladı. Dün oynanan Yarı Final ile birlikte Büyük Final’de mücadele edecek olan iki takım belirlendi. Büyük Final’e sayılı saatler kala dün gerçekleştirilen Yarı Final özetine birlikte bakalım.

BLAST.tv Paris Major 2023 Yarı Final’de Heroic ile GamerLegion ve Vitality ile Apeks karşılaşmasını izledik. Günün ilk karşılaşması Heroic ile GamerLegion arasında gerçekleştirildi. Sırasıyla Ancient, Inferno ve Mirage’da oldukça çekişmeli maçlar yaşandı. Ancient haritasında 5-10 skorla geride bitiren Heroic, hücum tarafında harika bir baskı kurarak geriden geldi ve maçı 16-13 olarak tamamladı. İkinci harita olan Inferno’da da rekabet seviyesi yüksek bir maç izledik. 6-9 biten ilk yarının ardından GamerLegion, karşı takımın beraberlik sayısına gitmesine izin vermeden 16-14’lük skorla galibiyeti hanesine yazdırdı. Karar maçı olan Mirage, diğer maçlara kıyasla çok daha hızlı sonuçlandı. 5-10 biten yarının ardından GamerLegion, ikinci yarıda Heroic’in yalnızca 1 raunt almasına izin verdi ve son maç 16-6 GamerLegion galibiyetiyle sonuçlandı. Böylece Büyük Final’e adını yazdıran ilk takım GamerLegion oldu.

Vitality ile Apeks arasında gerçekleştirilenYarı Final’in ikinci karşılaşmasında da heyecan doruktaydı. Takımların sırasıyla Mirage ve Vertigo haritalarında karşı karşıya gelmelerine seyirci olduk. Başa baş bir maç izlediğimiz Mirage haritasında 8-7 biten ilk yarının ardından 16-14’lük skorla Vitality galibiyeti hanesine yazdırdı. Vertigo haritasında ilk yarıyı 10-5 geride bitiren Apeks, hücum tarafında güzel bir ivme yakaladı ancak galibiyeti almaya yetmedi. 16-12 olarak tamamlanan ikinci maçın galibi de Vitality oldu ve Büyük Final’in ikinci ismi de belirlendi.

Şimdi ise sırada BLAST.tv Paris Major 2023’ün Büyük Final’i var. CS:GO’nun son majör şampiyonu ünvanı için GamerLegion ile Vitality’nin karşı karşıya gelmesini izleyeceğiz. CS:GO’nun son majör şampiyonu ünvanının yanı sıra BLAST.tv Paris Major 2023’ün şampiyonu, 500,000 dolarlık nakit para ödülüne ek olarak, IEM Cologne 2023 ve BLAST World Final 2023’e giden biletin de sahibi olacak.

Exit mobile version