BLAST.tv Paris Major RMR Etkinlikleri Bölgesel Olarak Yayınlanacak

BLAST Premier, yaklaşmakta olan BLAST.tv Paris Major için hazırlıklarına devam ediyor. BLAST Premier tarafından yapılan son duyuruda Major etkinliğinin Accor Arena’da İngilizce olarak sunulacağı, bununla birlikte yayınların hem İngilizce hem Fransızca olarak verileceği ifade edildi. Bölgesel Major Sıralama etkinlikleri olan RMR’lar ise bölgesel olarak yayınlanacak.

Amerika bölgesi için düzenlenen etkinlik Meksika’da Liga Ace tarafından, Asya bölgesi için düzenlenen etkinlik Moğolistan’da MESA tarafından, Avrupa bölgesi için düzenlenen etkinlik ise Danimarka’da Kopenhag’da BLAST’ın kendi ekibi tarafından sunulacak. Tüm RMR etkinlikleri 3-9 Nisan arasında oynanacak, ancak açık eleme tarihleri henüz duyurulmuş değil.

Öte yandan yayın dilleri için yapılan çalışmalar sürerken etkinlik alanına canlı izleyicilerin daha erkenden dahil edilebilmesi için de organizasyon çabalarını sürdürüyor. Challengers Stage ve Legends Stage için her ne kadar odak noktası halen yayınlar da olsa, bu aşamaların canlı seyirci önünde oynanabilmesi için imkanların değerlendirildiği belirtildi. Etkinliğin biletleri BLAST.tv’ye kayıt olup erken erişim elde edenler için 23 Ocak, geriye kalan tüm izleyiciler için ise 26 Ocak tarihinde satışa çıkacak.

Exit mobile version