Blast ve Cineworld, BLAST.tv Paris Major 2023 için güçlerini birleştiriyor

Espor turnuva organizatörü ve yapım şirketi BLAST, sinema zinciri Cineworld ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu ortaklık ile birlikte BLAST.tv Paris Major 2023 finali, sekiz ülkede sinemalarda gösterilecek.

21 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan CS:GO’nun son majör turnuvasının finalini sinemada deneyimleme şansına erişecek olan ülkeler arasında İngiltere, Macaristan, Polonya, Romanya, İsrail, Bulgaristan ve İrlanda yer alıyor. Champions Stage’de ilerlemeyi başaran iki takım, şampiyon olmak için mücadele edecek ve 1.25 milyon dolarlık ödül havuzundan payını alacak.

Bu ortaklık, Cineworld’ün espor pazarına ikinci girişi oluyor. Kasım 2022’de sinema zinciri, IEM Rio Major finalini Londra’daki The O2 Arena’da canlı olarak izleyicilerle buluşturmuştu. Anlaşma hakkında konuşan BLAST Dağıtım ve Programlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Alexander Lewin, “BLAST.tv Paris Major 2023, yıllık espor ve rekabetçi oyun takviminin zirvesinde yer alıyor. Bu eşsiz etkinliği dünya çapında 8 ülkede canlı olarak beyaz perdeye taşımak ve Paris’e gelemeyen hayranlar için etkinliği toplulukla iç içe deneyimlemelerini sağlamak için Cineworld ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.” açıklamasını yaptı.

Exit mobile version