BNE İle GODSENT Ekiplerinin Anlaşacağı İddiaları Yalanlandı

Yakın zamanda ortaya çıkan bazı söylentiler, geçtiğimiz yıl büyük bir çıkış yakalayarak tüm dünyanın sempatisini kazanan Bad News Eagles takımının GODSENT ile anlaşmaya çok yakın olduğunu dile getiriyorlardı. 2022 Major etkinliklerinde büyük başarı yakalayan Bad News Eagles ekibinin menajeri James “BanKs” Banks, bu iddiaları açık bir şekilde yalanladı.

İddiaların nasıl bu noktaya taşındığına anlam veremediğini söyleyen Banks, böyle bir anlaşma ya da diyalog olmadığını ifade etti. GODSENT yönetiminin daha önce kendilerine fena sayılmayan bir teklifle geldiğini doğrulayan Banks, bunun sadece son Major etkinliğinde kendilerini temsil etme ve ardından gelecek olan sürece güncel koşullara göre karar vererek uzatma opsiyonu şeklinde olduğunu ancak bu konuda anlaşılamayınca konunun burada bağlandığını söyledi.

GODSENT, Haziran ayından bu yana kadrosunun çoğu 00NATION tarafından alındığı için bir takıma sahip değil. Daha sonra Kasım ayında GODSENT’e katılan eski efsane Emil “HeatoN” Christensen, co-CEO konumunda göreve başlarken İsveçli bir kadro kurmak istediklerini açıklamıştı. Bad News Eagles ise yaklaşık 1 yıldan uzun bir süredir BLINK ile olan anlaşmaları sonlandığından beri bir organizasyon arayışındalar. Son iki Major etkinliğinde gösterdikleri inanılmaz performanslarla herkesi şok eden ekip, halen bir organizasyon bulabilmiş değil.

Exit mobile version