boltz, MiBR Ekibinden Ayrıldığını Duyurdu

Dün akşam saatlerinde Twitter’da Brezilyalı organizasyon MiBR tarafından paylaşılan bir haberle yaklaşık 1 senedir kadroda görev alan boltz için nihayet resmi olarak ayrılığın gerçekleştiği bildirildi. Haber genel olarak pek şaşırtmadı, zira boltz yakın zamanda FalleN tarafından kurulan Last Dance kadrosu için anlaşmaya varmıştı.

boltz için 2021 yılı MiBR forması altında inişli çıkışlıydı. Zaman zaman oynadıkları Güney Amerika sınırlarında oldukça etkili olsa da vakitlerinin çoğunun geçtiği Avrupa tarafında aynı performansı sahaya yansıtamayan oyuncu için işler beklendiği gibi gitmedi diyebiliriz. Zaman zaman önemli başarılar yakalansa da PGL Major Stockholm’deki düşük performans moral bozukluğu yaratmıştı. Ancak bunda sadece 24 yaşındaki oyuncu değil takımın geneli pay sahibiydi.

Bu hamleyle beraber boltz, daha önce birlikte 2017 yılında bazı başarılar elde ettikleri eski takım arkadaşları fer ve FalleN ile tekrar aynı çatı altında oynayacak. Last Dance kadrosu Kuzey Amerika sahnesinde mücadele etmeyi planlıyor. Her ne kadar Imperial ile anlaşacaklarına dair söylentiler yoğunlukta olsa da henüz resmi bir duyuru gelmiş değil.

Exit mobile version