Boombl4 Artık Serbest Oyuncu Durumunda

Natus Vincere ekibinde son birkaç yıldır forma giyen Kirill “Boombl4” Mikhailov, kontratının sona ermesinin ardından serbest duruma geçti. Mayıs 2022’de özel hayatında yaşadığı bazı kritik olaylar sonucunda Natus Vincere’nin aktif kadrosundan çıkarılan Boombl4, kontratının sonlanmasıyla birlikte yeni bir takım arayacak.

Ancak bu esnada oyuncunun geleceğiyle ilgili bazı söylentiler de var. 24 yaşındaki oyuncunun Igor “⁠Forester⁠” Bezotecheskiy ve Aleksandr “⁠KaiR0N-⁠” Anashkin ile birlikte BetBoom adı altında bir takım kurduğu söyleniyor. Natus Vincere ile oynadığı sürede oldukça önemli başarılara imza atan Boombl4, burada Stockholm Major ve Intel Grand Slam Season 3 ödüllerini kazanmayı başardı. Ayrıca 2021 yılının 9 ayını zirvede geçiren kadro, bu esnada birçok etkinlikte önemli başarılar edindi.

Natus Vincere, Mayıs ayında Boombl4’nın kadrodan çıkarılmasının ardından bu başarılara ulaşmakta zorlanmaya başladı. Kısa süreli kadro hareketleriyle dengede durmaya çalışan takımın bir sonraki hamlesi ise şimdilik belirsiz.

Exit mobile version