Brazy Party Büyük Final Maçı Bu Akşam Ekranlarda

26 Nisan tarihinde başlayan ve yaklaşık 1 haftadır devam eden Brazy Party etkinliği bu akşam büyük final Cloud9 ve Astralis arasındaki final mücadelesi ile sona erecek. Grup Aşaması ile başlayan ve 16 takımın dört grupta Playoff bileti için mücadele ettiği turnuvada temsilcimiz Eternal Fire, A Grubu karar maçında rakibi OG karşısında 1-2 mağlup olarak erken veda etmişti.

Gruplardan ikişer takımın yükseldiği Playoff aşamasında Çeyrek Final serisi ile son düzlüğe girildi. Cloud9, paiN, SAW, OG, Into The Breach, 9INE, Apeks ve Astralis takımlarının katılım hakkı kazandığı bu seride finale kalan takımlar paiN ve OG‘yi deviren Cloud9 ile Apeks ve 9INE takımlarını alt eden Astralis oldu. Bo3 formatında oynanacak olan maçın ardından şampiyon olan takım $133,000 değerinde nakit ödül kazanırken ikinci olan takım ise $70,000 değerinde ödül alacak. Bu noktaya kadar etkinlikte bulunan takımlardan Yarı Final katılımcıları OG ve 9INE $35,000, Çeyrek Final katılımcıları Apeks, Into The Breach, SAW ve paiN ise $15,000 değerinde ödül kazandılar.

Sırada Blast.tv Paris Major Var

Bu etkinliğin ardından birkaç günlük mola ile birlikte Blast.tv Paris Major 2023 mücadelesi Challengers Stage etkinliğiyle yola devam edecek. 16 iddialı takımın katılacağı bu sıkı yarışta 8 takım Legends Stage bileti alarak ana sahnenin yolunu tutacak. 8 Mayıs tarihinde başlayıp 11 Mayıs’ta bitecek olan bu dev CSGO etkinliğini sakın kaçırmayın.

Exit mobile version