Call of Duty: Black Ops 2020 Çok ve Tek Oyunculu Haritaları Sızdırıldı

Call of Duty: Black Ops 2020 Çok ve Tek Oyunculu Haritaları Sızdırıldı

Call Of Duty 2020 sızıntıları devam ediyor. Son birkaç günde, sayısız yeni bilgi ortaya çıktı. Oyunun kapalı alfası olduğu söylenen uygulama geçen hafta da Xbox Live mağazasında da görüntülendi. Bunun yanı sıra oyunun asıl adı olan “Black Ops CIA”, Black Ops serisiyle bağlantılı teorilerini destekler nitelikte. Hafta sonu boyunca gelen yeni sızıntılar bize asıl oyun hakkında daha iyi bilgiler sunuyor.

Call of Duty: Black Ops Haritaları Sızdırıldı Mı?

The Red Door herkes tarafından ulaşılabilir olduğundan, sızıntıların ardı arkası kesilmiyor. Veri madencileri oyunun dosyalarından 2020 oyunu hakkında bazı ilgi çekici bilgiler buldular. Veri madencileri uzun uğraşlar sonucu bir liste buldu ve bu listede tek ve çok oyunculu harita isimleri gibi gözüküyor. Bu sızıntılar geçmişte isabetli bilgiler tutturan @ModernWarzone hesabından gelmekte.

Bu sızıntılara göre oyunun teması Soğuk Savaş gibi gözüküyor. İlk iki görev “nam” adı altında Vietnam’da geçiyor ve geri kalan görevler ise “rus” adı altında Rusya’da geçiyor. Görevler kronolojik sırada mı henüz bilinmiyor fakat bu mantıklı bir yaklaşım.

Çok Oyunculu Haritaları Muhtemelen Ortaya Çıktı

İşin çok oyunculu kısmında ise The Red Door dosyalarından sekiz harita sızdırıldı. Buna rağmen bu haritalar geçmiş sızıntılara göre daha farklı. Yine de bu sızıntılar, diğerleri gibi oyuna dair küçük bir kısmı bizlere sunuyor.

Bu haritaların isimleri şu an için geçici gibi gözüküyor. Treyarch büyük olasılıkla haritaların isimleri üzerinde hala çalışıyor.

Son olarak da Call of Duty: Warzone, “Modern Warfare” adından “2020” adına geçecek. Call of Duty: Warzone dosyalarında, Warzone oyun modları için dört yeni bölge ismi bulundu. Bu dört yeni bölgeyi, oyunun 2020 sürümü çıktığında görmeyi umuyoruz. Bu bölgeler:

Şu an için COD 2020 için resmi bir açıklama yok.

NiP, Yeni Valorant Takımını Duyurdu

Exit mobile version