Call of Duty League, Monster Energy İle Ortaklık Kurdu

Call of Duty League, geçtiğimiz günlerde en son sponsoru olarak Monster Energy markasıyla ortaklık kurduklarını duyurdu. Bu anlaşma, CDL’nin Twitch‘e döndükten sonra 2023’teki ilk sponsorluğu oldu.

Bu sponsorluğun detayları ise henüz açıklanmadı. Ancak Monster Energy markasının Call of Duty League sponsorluğuna girişi, bir önceki MTN DEW AMP GAME FUEL ile olan sponsorluğun bitişini simgeliyor. Call of Duty League an itibariyle üçüncü yılında bulunuyor. Monster Energy’nin yanı sıra, bu ligin sponsorları arasında Aim Lab, Zenni ve Sony Xperia bulunmakta. YouTube ile olan iki yıllık özel anlaşmanın ardından CDL’nin tekrar Twitch platformuna dönüşü olumlu karşılandı. Stage 3 Major etkinliği izlenme rekorları kırarak anlık izleyici sayısında 335,170 kişiyi görmeyi başardı.

Monster Energy, birçoğumuzun bildiği üzere espor turnuvalarında ve markalarında sponsorluklara yabancı bir isim değil. 2022 yılında marka ESL ile olan anlaşmasını uzatıp genişletirken öte yandan Premio Esports Brasil ödül töreninin de sponsoru olmuştu.

Exit mobile version