Call Of Duty Mobile Sezon 2 Çıkış Tarihi ve İçerikleri

Activision resmi olarak Call Of Duty Mobile’ın sonraki sezonunu duyurdu. Sezon güncellemesi de kapıda. Geliştiriciler ayrıca geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu yeni yamayla alakalı birçok içeriği açıklarken iki yeni harita, silahlar ve operatörler olacağını doğruladılar. Bu kadar içerik varken biz de sizi daha fazla bekletmeden başlıkları tek tek sıralayalım o halde.

Haritalar: Shipment ve Shoot House

Bu yeni yama sunuculara gelecek hafta uygulanacak ve oyuncular birçok içeriğe kavuşacaklar. Geliştiriciler eski Call Of Duty oyuncularına tanıdık gelebilecek iki haritayla karşımıza çıkıyorlar. Bu haritalar Modern Warfare’dan alıntı olacak ve oyuna bir sonraki sezon güncellemesiyle gelecek. Haritalar, geliştiriciler tarafından topluluk güncellemesinde doğrulandılar ve çok yakında oyuncuların beğenisine sunulmayı bekliyorlar.

Yeni Silahlar

Activision, oyuna iki yeni silah geleceğini doğruladı. Silahların biri bir hücum tüfeği olacak ve Battle Pass ile birlikte cüretsiz gelecek. Diğer silah ise bir keskin nişancı tüfeği olacak ve oyuna sezon etkinliği bölümünde eklenecek. Her iki silah da bazı oyun içi görevler yapılarak açılabilecek. Sızıntılara göre hücum tüfeği birçok oyunda gördüğümüz Rus yapımı AS VAL, keskin nişancı tüfeği ise SP-R 208 Marksman Rifle. Bu silahlar daha önce ipucu olarak da güncellemede verilmişti.

https://twitter.com/PlayCODMobile/status/1367988457209962496?s=20

Sıradaki Karakter: Ghost

Call Of Duty Mobile nihayet uzun bekleyişin ardından Ghost’a kavuşuyor. Activision bu karakteri önümüzdeki güncellemede ekleyecek ve Ghost da Call Of Duty: Modern Warfare’den alıştığımız şekliyle uyarlanıyor olacak. Karakter Jeff Leach tarafından seslendirilecek ve önümüzdeki sezon Call Of Duty’de bizimle birlikte sahada olacak.

Yeni Skor Serisi Ödülü: Napalm

Yeni bir skor serisi ödülü olarak Napalm oyuna ekleniyor. Bu ödül düşmanlarınızın üzerine uzun süren bir alev yağdıracak ve atış yapan UAV şeklinde çalışacak. Detaylara göre oyuncular bu atışın yönünü belirleyebilecek. Patlamadan sonra etkilenen alan dumanla kaplanacak. Görünüşe göre Call Of Duty Mobile cepheleri artık gerçekten birer cehenneme dönüşüyor. Bununla birlikte henüz duyurulmayan bazı küçük değişiklikler ve içerikler de oyuna katılacak. Bunların arasında güncelleme yayınlandığında göreceğimiz yetenekler ve işlevsellik araçları var.

Çıkış Tarihi

Activision, Call Of Duty Mobile’ın Sezon 2 güncellemesi için net bir çıkış tarihi vermedi ancak yeni sezon tanıtımında önümüzdeki hafta güncellemenin çıkmış olacağı duyuruldu. Yani önümüzdeki hafta tüm bu yeni içerikleri oyun içinde bizzat deneyebileceksiniz. Bu doyurucu görünen ve bir süredir merakla beklenen güncelleme ile umuyoruz Call Of Duty Mobile sahnesi de güzel espor etkinlikleriyle karşımıza çıkabilir.

Exit mobile version