Call of Duty Mobile World Championship 2022 Duyuruldu

Activision, bir süredir heyecanla beklenen Call of Duty Mobile World Championship 2022 etkinliğini resmi olarak duyurdu. Mart ayının son günü başlaması beklenen mücadele aynı zamanda şimdiye kadarki en büyük ödül havuzuna sahip olacak.

Activision, Call of Duty Mobile World Championship 2022 etkinliğinin tüm yetenek seviyelerine açık olduğunu belirtti. 31 Mart 2022 tarihinde başlayacak olan bu dev mücadele serisi, her hafta sonu gerçekleşecek olan elemelerle devam edecek. Başarılı olan oyuncular son olarak Aralık ayında düzenlenecek olan büyük finaller için davet alarak $1.7M değerindeki ödül havuzundan büyük payı almak için karşı karşıya gelecekler.

Geçtiğimiz sene pandemiden ötürü bir Küresel Final yapılamamış ve mücadelenin son aşaması Doğu ile Batı ayaklarına ayrılmıştı. Doğu tarafındaki mücadeleyi Blacklist International kazanırken Batı tarafında ise kupaya uzanan taraf Tribe Gaming olmuştu. Her iki takım da böylelikle $300,000 değerinde ödülü evlerine götürmeyi başarmışlardı.

Activision tarafından düzenlenecek olan Küresel Final aşaması için henüz lokasyon belirlenmiş değil. Bölgesel Playoff aşamaları ile Küresel Final aşaması YouTube’da yayınlanacak.

Exit mobile version